yobilovus Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 Он уже закончился, и я где-то прочитал, что это был самый не то популярный, не то кассовый сериал в мире. найдорожчий в історії серіал - куча акторів і персоналу і все це на гаваях + куча всякого різного сериал был номинирован более чем на 190 премий и выиграл 51 награду Пошел прочитал где-то полный сюжет всех сезонов - спойлерист )) я дивився десь по 6-8 серій в день відволікаючись на короткі перекури і пожерти викинутий час з життя - 121 серія по 40-45 хв. всього він в мене записаний на дисках - колись передивлюсь обов"язково
tan4eg Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 я дивився десь по 6-8 серій в день відволікаючись на короткі перекури і пожерти Я вот так вот точно Клан Сопрано смотрел.
vlad_leo Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 продивився Воздействие/Lavarage весь - сподобався.. чекаю на продовження Формажорів/Suits що в такому дусі ще можна подивитись??? починав ігри престолів - але дружина не виносить тих кровавих сцен... про зомбаків - не люблю... ТБВ - перші дві серії подивився - ппц тупо..
Bund Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 Влад. Зомбаки там лише спочатку. І все. Як на мене, то "Гра престолів" якось слабувата на той рейтинг. Включи краще дружині "Борджіа". Буде задоволена.
vlad_leo Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 Влад. Зомбаки там лише спочатку. І все. Як на мене, то "Гра престолів" якось слабувата на той рейтинг. Включи краще дружині "Борджіа". Буде задоволена. а мені тоді що дивитись, як вона почне Борджіа?
yobilovus Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 я ще перші три сезони Prison Break раджу глянути
Maksym Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 а я серил Друзья зырю. и нравится.. ёпт... смеюся а иногда и просто дико ржу.... года два назад записал и все никак не решился посмотреть, думал тупое УГ... ан нет. оказалось очень даже карашо и тонко написано и снято. и девочки загляденье, Энистон, Кокс... Думаю, "Друзья" это сериал, после которого весь юмор данного жанра начел равняться на него. Очень неплохой серил "Как я встретил вашу маму" - простенький, смешной сериальчик, не зацикливаешься на сюжетной линии, каждый персонаж по-своему прикольный. Поначалу смотрел скептично но потом …… трах бах трах ба-бах
yobilovus Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 а мені тоді що дивитись, як вона почне Борджіа? в качалку йди !!
vlad_leo Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 Fringe Supernatural Зомбаки HAVEN Castle шо з них варте уваги?
Bund Опубліковано: 13 листопада 2012 Опубліковано: 13 листопада 2012 а мені тоді що дивитись, як вона почне Борджіа? Теж дивись. Реально класний серіал.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз