Scythe Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 А ты из Большого Куша не помнишь как Бред Питт цыгана играл?)) Вот как они пиздели (ну тут другого слово не скажешь) там я ляхи обливал по самое не могу)) Да не цыгане то были а ирландцы. Перевод Гоблина может и крут но не совсем верен...
ResectoR Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 Если "Властелин Колец" нравиться, это еще больше понравиться. Если нет, то не стоит. Нравится, и книги все залпом прошел, и фильмы смотрел, и в игру еще играл))) Значит надо будет выкроить время, так а сколько сезонов всего вышло?
Hvaran Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 Коршуны. А мне нравиться их цыганами называть, хоть я и знаю как они на самом деле выглядят)) А вот ирландцы в фильмах Irish Man и THE GUARD, там уж да) Нравится, и книги все залпом прошел, и фильмы смотрел, и в игру еще играл))) Значит надо будет выкроить время, так а сколько сезонов всего вышло? Неделя без перерывов. С редким экшеном, большая часть сериала - политически-симейные расприи. Аналогия с Властелином Колец - не верна.
yobilovus Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 А, тогда я точно превращаюсь в Шелдона ( доречі, після того як ти це нещодавно розказав, я всі твої пости читаю як пости Шелдона Купера - чогось в мене є така паралель, хоча від цього вони стають ще цікавішими ))) доречі - м/ф монстри на канікулах - думав що мене забере швидка з кінотеатру - не буду цитувати хто там не любить ходити в кіно і хто там дивиться на фул хд - похід в кінотеатр це частина соціального життя індивідума насаджена нам теперішнім суспільством і з чим нам змиритись треба, а ще враховуючи отримані дивіденди від дружини чи дитини чи дівчини, яку ти ні з того ні з сього запросиш в кіно з попкорном ... щось я загубив думку, ну да і ладно
Cell Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 (змінено) доречі - м/ф монстри на канікулах - думав що мене забере швидка з кінотеатру Ходив з малою на цей мультфільм в 3D (укр.озвучка). Нічого так... Малій теж сподобався ) Потім вдома дивились російською - зовсім не те пальто ) Змінено 14 листопада 2012 користувачем Cell
ResectoR Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 Неделя без перерывов. С редким экшеном, большая часть сериала - политически-симейные расприи. Аналогия с Властелином Колец - не верна. Понял, спасибо.
55Pavilion Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 ту моряк револьвер. ненавижу плять цыган (с) гай ваще отец. стетхем ваще актер. ту аутло любовь и голуби)
Hvaran Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 ту моряк револьвер. ненавижу плять цыган (с) гай ваще отец. стетхем ваще актер. ту аутло любовь и голуби) :JC_doubleup: приз номер телефона девушки из видео в теме мотивация!!!
55Pavilion Опубліковано: 14 листопада 2012 Опубліковано: 14 листопада 2012 :JC_doubleup: приз номер телефона девушки из видео в теме мотивация!!! шоб я потом тоже в шкафу сидел?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз