brother Опубліковано: 1 червня 2007 Опубліковано: 1 червня 2007 У меня некие сюрпризы для вас будут Вауу.. шо там?? Майки с лого сайта??)))) Было бы супер))) :rolleyes: По поводу сходки, я за))) :) Саня в эту субботу в зале будешь??
Jastore Опубліковано: 1 червня 2007 Опубліковано: 1 червня 2007 А десятого никак? Не вот десятого не смогу никак вообще.... :(
Admin Опубліковано: 1 червня 2007 Автор Опубліковано: 1 червня 2007 Мля 9-го Шура работает.., а 10-го у Jastore не выходит нада что-то решить.. Brother, в субботу в зале буду.. заходи..
shura Опубліковано: 1 червня 2007 Опубліковано: 1 червня 2007 Хз товарищи , если большинство смогут 9-го то давайте 9-го, на крайняк работу нах пашлю :lol:
Admin Опубліковано: 2 червня 2007 Автор Опубліковано: 2 червня 2007 Ну давайте девятого.. Только на какое время? Под вечер или утром?
Tehno Опубліковано: 2 червня 2007 Опубліковано: 2 червня 2007 з вас пацани фотки, дивіться в залі жилізо не поламайте все :D . Мені до вас трошки далеченко можна так сказати. :(
ГошМен(ГЕНЕША) Опубліковано: 3 червня 2007 Опубліковано: 3 червня 2007 з вас пацани фотки, дивіться в залі жилізо не поламайте все :D . Мені до вас трошки далеченко можна так сказати. :( к чему ето ты??у нас все равны ;)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз