Glizinia Опубліковано: 11 лютого 2014 Опубліковано: 11 лютого 2014 22 точно, я опять закосячил с датой. Тоже не накачался с прошлого раза, точнее слил, а сейчас вот опять набрал. Я тоже не готова показываться. Изменений сильных нет. К 1 мая я очень буду стараться показать лучшую форму.
yobilovus Опубліковано: 11 лютого 2014 Опубліковано: 11 лютого 2014 еее, ми тут жартували .... ми ж тут сім"я.... ти ж не скажеш я не піду до брата/сестри, бо ще не накачалась? так і тут зустрітись, перейняти досвід, получити ляпаса і т.д.
Osindi Опубліковано: 11 лютого 2014 Опубліковано: 11 лютого 2014 Буду. Согласен на любую дату и любой формат встречи покачаться/потрындеть/пожрать и любые комбинации )
Ktulhoo Опубліковано: 11 лютого 2014 Опубліковано: 11 лютого 2014 очень хотелось бы опять встретится,но обесчать не буду!
andreyyy Опубліковано: 11 лютого 2014 Опубліковано: 11 лютого 2014 Буду. Согласен на любую дату и любой формат встречи покачаться/потрындеть/пожрать и любые комбинации ) А поматериться ? )
Dem Опубліковано: 11 лютого 2014 Опубліковано: 11 лютого 2014 Я обеими руками за, но до середины марта может быть проблематично...
peregar Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 Я с прошлого раза был в зале два раза. Приходите покажу как обдрыщал)))
Ktulhoo Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 Я с прошлого раза был в зале два раза. Приходите покажу как обдрыщал))) Лично проинспектирую)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз