Hvaran Опубліковано: 6 вересня 2012 Опубліковано: 6 вересня 2012 Предлагаю вычислить Перегара по айпи, найти его местоположение, выкрасть, связать и заставить выспаться. А то мы рискуем лишиться хорошего модератора. Im' in. :Cherna_03:
yobilovus Опубліковано: 6 вересня 2012 Опубліковано: 6 вересня 2012 Im' in. :Cherna_03: я з вами ))) ЗЫ: тема знову пішла не туди Віталя, твої пропозиції щодо дати?
peregar Опубліковано: 6 вересня 2012 Опубліковано: 6 вересня 2012 я з вами ))) ЗЫ: тема знову пішла не туди Віталя, твої пропозиції щодо дати? Это восскресенье. Куда и когда мне всеравно.
yobilovus Опубліковано: 6 вересня 2012 Опубліковано: 6 вересня 2012 Это восскресенье. Куда и когда мне всеравно. я за доречі, на столичці автошоу в цю неділю буде )) також може бути ковзанка ))
paraschyk1 Опубліковано: 6 вересня 2012 Опубліковано: 6 вересня 2012 Если дяди не будут обежать маленького стоматолога,то он тоже согласен.
Hvaran Опубліковано: 6 вересня 2012 Опубліковано: 6 вересня 2012 Нас уже четверо!! Автошоу или зал, куда? голосуем!) Я за зал, а потом можно и в кабачной какой-нибудь присесть.
peregar Опубліковано: 7 вересня 2012 Опубліковано: 7 вересня 2012 Нас уже четверо!! Автошоу или зал, куда? голосуем!) Я за зал, а потом можно и в кабачной какой-нибудь присесть. И я за зал.
vlad_leo Опубліковано: 7 вересня 2012 Опубліковано: 7 вересня 2012 Идите сразу в кабак))) ээээээ а пиписьками спортивными достижениями померяццо?)))) тут палюбасу сначало в зал нада)))
Skodnik Опубліковано: 7 вересня 2012 Опубліковано: 7 вересня 2012 ээээээ а пиписьками спортивными достижениями померяццо?)))) тут палюбасу сначало в зал нада))) Находясь в состоянии, "Смарите шо я маху" автоматически прибавляет: +10 к манне +10 к жиму +20 к приседу + 100500 к здоровью и энергии) :du:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз