yobilovus Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 А нащо? Тобто - кому потрібен разово спортхач? :) з метою популяризації спорту серед молоді та нашої зустрічі серед форумчан ) взагалі то це жарт,, але теоретично якщо нас буде 10 чоловік і всі отримають свій шейкер з протом наприклад на рецепшені то інші клієнти залу теж зацікавляться і підійдуть попитають адресу і контакти продавана )) ну це теоретично ...
peregar Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 минулий раз було в ДІІ на академмістечку))) ЗІ: а ніхто не хоче виступити спонсором по спортхарчу, бо наразі тільки я зі своїми 50 г. мальти Ок. Добавлю пачку пропика и килло мальты))))
Jus Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 теоретично якщо нас буде 10 чоловік і всі отримають свій шейкер з протом наприклад на рецепшені то інші клієнти залу теж зацікавляться і підійдуть попитають адресу і контакти продавана Ок. Добавлю пачку пропика и килло мальты)))) ...и вместе с шейкером по баяну с пропиком в булку каждому... тоже на ресепшене )))
viking_ivan Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 ...и вместе с шейкером по баяну с пропиком в булку каждому... тоже на ресепшене ))) это мне уже напоминает не раз приходившее (не только мне) на ум чисто качковский день рождения - где перед едой всем выдается по баяну 5кубовому с каким-то ядреным миксом (праздничным - типо тесто+трен+дека) десяток табов (не менее чем окси) + 20-30МЕ инса и тошлько потом поглощение килограмов гарнира и десятков килограмов живого мяса)))))))) :bananagz3:
Outlawif Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 десятков килограмов живого мяса)))))))) Живого? Это те, кто покрупнее, поедает тех, кто помельче? ))
peregar Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 О, это по нашему))) Я уже знаю где я буду 27 января)) ыыы...
viking_ivan Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 Живого? Это те, кто покрупнее, поедает тех, кто помельче? )) ну это какбы животное или дичь еще сегодня бегала))))) О, это по нашему))) Я уже знаю где я буду 27 января)) ыыы... :az:
Jus Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 ну это какбы животное или дичь еще сегодня бегала))))) А вариант Кирилла экстремальнее )))
viking_ivan Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 А вариант Кирилла экстремальнее ))) да но УК итак был не сладок, вновь принятый еще жестче - так что тут рисковое дело, товарищи качки :Gigakach_01:
peregar Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 А вариант Кирилла экстремальнее ))) Тада. Только я чивота худеть стал. Всего то 118 кг осталось и штаны спадать стали, нужно в ремне дырок добить((( ыще сожрут чиго доброго...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз