col34 Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 Чого ви приплутали препарат "міостоп"на м'яті з реа до сармів? Остарін, лігандрол, ібутаморен ви вважаєте не робочим? Чогось працює у людей... Ще тут писали що у капсули сарм зараз виробники сиплять не відомо що: По суті зараз всі сарм в Китаї синтезують. Тобто виробники просто фасують. Хтось платить китайцям 1000 баксів і отримує чистий продукт, хтось 400 і тоді дійсно не відомо що. Як з пептидами і гр. Хтось купує "репліку" джина за 60$ хтось бере каретропін чи пфайзер.
OlegRO Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 этим бодягам более 20 лет, нахер они никому не уперлись в мире кроме искателей "валшебных пилюль"
col34 Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 этим бодягам более 20 лет, нахер они никому не уперлись в мире кроме искателей "валшебных пилюль" Я й не кажу що це чудо таблетка) Але продаючи її можна заробляти на тих хто "натурал") І не хоче зв'язуватись з "астероїдами". Хоча не всім сармам є замінники у фарші. Думав не писати у цій темі, але не витримав( Заділа упоротість декого, любителя цього слова. Обсираючи сарми вітамінок більше купуватимуть. Всім мир!
smilegamer Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 Ребят, не нужно лукавить. Как только появляется продавец ноу-нейм фармы - все готовы пробовать и пофиг что там в тот момент. Как появились сарм - сразу страшно стало )) Ну смешно ведь. Я скоро опробую остарин, анализы будут до и после. Вопрос в другом, какие анализы лучше сдать ?))
Дід Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 какие анализы лучше сдать ?)) Андрей М, Та идеально бы было всю гормональную панель...
Пропионатычь Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 Ребят, не нужно лукавить. Как только появляется продавец ноу-нейм фармы - все готовы пробовать и пофиг что там в тот момент. Как появились сарм - сразу страшно стало )) Ну смешно ведь. Я скоро опробую остарин, анализы будут до и после. Вопрос в другом, какие анализы лучше сдать ?))Ну вариантов не много,что там будет))Либо пустота,либо пропик вместо трена.А насчет анализов думаю теже,что и при курсе ААС.Как раз можно будет посмотреть насколько их влияние ,отличается от влияния ААС.
bartid93 Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 еще бы глянуть гормоны щитовидки, ферменты печени и ОАК, но это уже по желанию
smilegamer Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 (змінено) Андрей М, Та идеально бы было всю гормональную панель... еще бы глянуть гормоны щитовидки, ферменты печени и ОАК, но это уже по желанию Я не такой ярый фанат разоблачений))) 2 сдачи анализов станут как 4 курса остарина :pod_stolom: Змінено 3 січня 2017 користувачем Андрей М
Дід Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 Я не такой ярый фанат разоблачений))) 2 сдачи анализов станут как 4 курса остарина Андрей М, Не проканало :dc:
rogazzo Опубліковано: 3 січня 2017 Опубліковано: 3 січня 2017 (змінено) всем желающим увидеть анализы можно скинуться на сами анализы. Змінено 3 січня 2017 користувачем Игловкалыватель
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз