AT0N Опубликовано 22 сентября, 2012 Опубликовано 22 сентября, 2012 Что значит тонко?! Я спортпит у тебя только и покупаю, потому что ты Мр.Айронфлекс-2012. Так сказать, ненавязчиво проникаюсь деловыми отношениями со звездой.
OHIXA Опубликовано 22 сентября, 2012 Опубликовано 22 сентября, 2012 Что значит тонко?! Я спортпит у тебя только и покупаю, потому что ты Мр.Айронфлекс-2012. Так сказать, ненавязчиво проникаюсь деловыми отношениями со звездой. ладно, толсто...
Diman Опубликовано 4 октября, 2012 Опубликовано 4 октября, 2012 .ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ. 26 жовтня з 12.00 – розселення учасників змагань у готелі: «Братислава». 26 жовтня 18.00 – Засідання мандатної комісії, реєстрація учасників, зважування, жеребкування у готелі: «Братислава». 27 жовтня: виставка спортивних товарів та послуг, змагання з поліденсінгу. Початок змагань 11.00. Категорії: дитячий фітнес, юніори, ветерани, бодіфітнес, бікіні, бодібілдинг (чоловіки, жінки), класичний бодібілдинг, змішані пари. 28 жовтня: виставка спортивних товарів та послуг. Звітно-виборча конференція о 13:00 у місці проведення змагань. Початок змагань 15.00. Категорії: бодібілдинг чоловіки, фітнес (чоловіки, жінки), бікіні (фінал), класичний бодібілдинг.
yobilovus Опубликовано 4 октября, 2012 Опубликовано 4 октября, 2012 пропоную 28 жовтня в 14:00 зустрітись біля входу в готель
Diman Опубликовано 4 октября, 2012 Опубликовано 4 октября, 2012 пропоную 28 жовтня в 14:00 зустрітись біля входу в готель чому в готелі? в готелі тільки розташовуються,а сам чемпіонат проводиться по адресу:у м. Києві 27 та 28 жовтня 2012 р., виставковий центр «АККО Інтернешнл» за адресою: парк ім.Пушкіна, пр-т Перемоги 40Б.
yobilovus Опубликовано 4 октября, 2012 Опубликовано 4 октября, 2012 чому в готелі? автографи брати ))) я протупив - зустрічаємось біля входу в виставковий центр «АККО Інтернешнл» за адресою: парк ім.Пушкіна, пр-т Перемоги 40Б.
Skodnik Опубликовано 4 октября, 2012 Опубликовано 4 октября, 2012 Ну ты ж местный Не уловимый Джо)))) давай светись уже) Лисину свою покажеш народу)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти