AT0N Опубліковано: 22 вересня 2012 Опубліковано: 22 вересня 2012 Что значит тонко?! Я спортпит у тебя только и покупаю, потому что ты Мр.Айронфлекс-2012. Так сказать, ненавязчиво проникаюсь деловыми отношениями со звездой.
OHIXA Опубліковано: 22 вересня 2012 Опубліковано: 22 вересня 2012 Что значит тонко?! Я спортпит у тебя только и покупаю, потому что ты Мр.Айронфлекс-2012. Так сказать, ненавязчиво проникаюсь деловыми отношениями со звездой. ладно, толсто...
Diman Опубліковано: 4 жовтня 2012 Опубліковано: 4 жовтня 2012 .ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ. 26 жовтня з 12.00 – розселення учасників змагань у готелі: «Братислава». 26 жовтня 18.00 – Засідання мандатної комісії, реєстрація учасників, зважування, жеребкування у готелі: «Братислава». 27 жовтня: виставка спортивних товарів та послуг, змагання з поліденсінгу. Початок змагань 11.00. Категорії: дитячий фітнес, юніори, ветерани, бодіфітнес, бікіні, бодібілдинг (чоловіки, жінки), класичний бодібілдинг, змішані пари. 28 жовтня: виставка спортивних товарів та послуг. Звітно-виборча конференція о 13:00 у місці проведення змагань. Початок змагань 15.00. Категорії: бодібілдинг чоловіки, фітнес (чоловіки, жінки), бікіні (фінал), класичний бодібілдинг.
yobilovus Опубліковано: 4 жовтня 2012 Опубліковано: 4 жовтня 2012 пропоную 28 жовтня в 14:00 зустрітись біля входу в готель
Diman Опубліковано: 4 жовтня 2012 Опубліковано: 4 жовтня 2012 пропоную 28 жовтня в 14:00 зустрітись біля входу в готель чому в готелі? в готелі тільки розташовуються,а сам чемпіонат проводиться по адресу:у м. Києві 27 та 28 жовтня 2012 р., виставковий центр «АККО Інтернешнл» за адресою: парк ім.Пушкіна, пр-т Перемоги 40Б.
yobilovus Опубліковано: 4 жовтня 2012 Опубліковано: 4 жовтня 2012 чому в готелі? автографи брати ))) я протупив - зустрічаємось біля входу в виставковий центр «АККО Інтернешнл» за адресою: парк ім.Пушкіна, пр-т Перемоги 40Б.
Skodnik Опубліковано: 4 жовтня 2012 Опубліковано: 4 жовтня 2012 Ну ты ж местный Не уловимый Джо)))) давай светись уже) Лисину свою покажеш народу)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз