alex-ramm Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 а який в гіперці? поміняти трошки прогу для різноманіття і навантеження чуть змітити тягу на прямих ногах я би десь ще там примостив Гиперка в определенной технике очень хорошо задействует ягодицепс!!! Тяга была месяцев 8 подряд, в последние 2 мес убрали, тоже думаем снова вернуть! Товарищи кто еще что порекомендует??
yobilovus Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 Гиперка в определенной технике очень хорошо задействует ягодицепс!!! =доброе утро
alex-ramm Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 =доброе утро Не согласен! Акценты на совсем другие группы мышц!!! Проверенно!
Stormdog Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 Я с телефона, не вижу чё там.
yobilovus Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 ух мілана, ух розумничка ... а ще я вже загубив думку коли вона сказала що робимо і подуки знаходимся в сідницях
alex-ramm Опубліковано: 18 листопада 2013 Опубліковано: 18 листопада 2013 ух мілана, ух розумничка ... а ще я вже загубив думку коли вона сказала що робимо і подуки знаходимся в сідницях угу :ah: Я с телефона, не вижу чё там. Ответ на твой вопрос! наглядно!
Laf Опубліковано: 19 листопада 2013 Автор Опубліковано: 19 листопада 2013 А какой смысл в добром утре? Вид красивый, когда нагибаться будет))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз