Перейти до публікації

Тренировки для женщин

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
1. Присідати

2. присідати, тяга на прямих ногах

Я свою дружину це все змушую робити і в досить великому об'ємі. Але сторонні люди при цьому дивляться на мене, як на ката-збоченця, а її дуже жаліють. Взагалі, важко переконати жінку, що саме присідання і тяги найголовніше для формування стрункої фігури. Жінки вважають, якщо вправа не містить елементів акробатики, то вона не ефективна.

• Відповіді 1,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

200

• Laf

169

• Cell

97

• Арис

89

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 200 публікацій

• Laf

Laf 169 публікацій

• Cell

Cell 97 публікацій

• Арис

Арис 89 публікацій

Опубліковано:
Взагалі, важко переконати жінку, що саме присідання і тяги найголовніше для формування стрункої фігури. Жінки вважають, якщо вправа не містить елементів акробатики, то вона не ефективна.

я коли дивлюсь в себе в залі на дівчат овервейт, які роблять все по програмі - тяги верхнього блоку, тяги гантелей, біцепси поперемінно розводки гантелей і т.д. і "тренерів" які біля них бігають і подають це все (добре що хоч частина присідає, випади по залу з 3х кілограмовими гантельками робить) - то стає шкода - бо всі прийшли чуть підправити фігуру до літа, забрати жирок з тріцепсів, а отримають пів шишки від тренера...

як на мене - ознайомчі заняття в залі для дівчат - присідання, присідання, тяга, тредбан і так - фрешик попити

Опубліковано:

тредбан

Що таке тредбан?

Так что? в разных вариациях приседы, тяги, кардио, а остальное так, по желанию и для разнообразия?

Всем сенкс за коменты

Опубліковано:
1. Присідати

2. присідати, тяга на прямих ногах

3. скільки б тріцепс не качати, поки жир не зігнати, лишнього не забрати

4. біг, велік, секс

Коротко и логично

Опубліковано:
Що таке тредбан?

тредбан

а стосовно тренувань - то на початку так - достатньо ніг, укріплення м"язового корсету, ОФП.

Опубліковано:
тредбан

а стосовно тренувань - то на початку так - достатньо ніг, укріплення м"язового корсету, ОФП.

Мнение понял, спасибо! Да оформление ссылки на тредбан-очень понравилось :ag:

Опубліковано:
тредбан

Що таке тредбан?

Так что? в разных вариациях приседы, тяги, кардио, а остальное так, по желанию и для разнообразия?

Всем сенкс за коменты

Я бы еще обратил внимание на другие многосуставные Классические упражнения. А именно подтягивания, отжимания на брусьях и от пола. Девочкам брусья и турник можно выполнять на гравитроне, постепенно увеличивая нагрузку. Несколько лет назад видел фитнес няшку, которая периодически делала комплекс брусья- турник, так вот вид сзади у нее был просто потрясный)

Опубліковано:
Я бы еще обратил внимание на другие многосуставные Классические упражнения. А именно подтягивания, отжимания на брусьях и от пола. Девочкам брусья и турник можно выполнять на гравитроне, постепенно увеличивая нагрузку. Несколько лет назад видел фитнес няшку, которая периодически делала комплекс брусья- турник, так вот вид сзади у нее был просто потрясный)

Програмку пересмотрю с учетом мнений, отжимания есть и так, турник дома есть но не знаю как его реализовать для жены, ну а вот ГРАВИТРОН блин - ну чтож, буду строить. :ag:

Опубліковано:

Перечитал всю тему, посмотрел надцать видео, судя по всему-для денщин тоже изобретать велосипед нет необходимости. База рулит :Koshechka_08:

Две тренировки на низ, одна на верх, чуть больше повторов, чередования упражнений, кардио, а там будет видно.

Интенсивность, периодизации всякие разные - все потом, с опытом и по ощущениям.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...