Outlawif Опубліковано: 23 квітня 2018 Опубліковано: 23 квітня 2018 Чем ездишь, то и болит - закон джунглей
Дід Опубліковано: 23 квітня 2018 Опубліковано: 23 квітня 2018 что проф заболевание велосипедистов - импотенция Голодный котег, Більше 30 років на велосипеді...коли ж настане вже та імпотенція?Почекаю ще 30 років :dc:
Outlawif Опубліковано: 23 квітня 2018 Опубліковано: 23 квітня 2018 У тебя просто стальная простата. Не всем же так везет.
MaJ0r Опубліковано: 23 квітня 2018 Опубліковано: 23 квітня 2018 Голодный котег, Більше 30 років на велосипеді...коли ж настане вже та імпотенція?Почекаю ще 30 років :dc: монстр, мне давит сильно, в туалет постоянные позывы. Раньше катался без шорт с памперсом, потом купил их, гораздо лучше, но не сказал бы что супер. Так я больше 30 км наверное и не ездил за день и то не подряд. Обычно 10-15, короче чуток катаюсь, чтобы коленки не уставали и ноги не крепатурили, они нужны в тренажерке
Pick_assO Опубліковано: 24 квітня 2018 Опубліковано: 24 квітня 2018 монстр, мне давит сильно, в туалет постоянные позывы. Раньше катался без шорт с памперсом, потом купил их, гораздо лучше, но не сказал бы что супер. Так я больше 30 км наверное и не ездил за день и то не подряд. Обычно 10-15, короче чуток катаюсь, чтобы коленки не уставали и ноги не крепатурили, они нужны в тренажерке Купи седло brooks.
my_fair_lady Опубліковано: 24 квітня 2018 Опубліковано: 24 квітня 2018 У тебя просто стальная простата. Не всем же так везет. как говорят у нас в компании, "профессиональная мозоль" :connie_pizza-1: я уже кстати давно без велошорт катаюсь. неудобные они, и форма попы в них уродуется)))
Дід Опубліковано: 24 квітня 2018 Опубліковано: 24 квітня 2018 мне давит сильно, в туалет постоянные позывы. MaJ0r, Треба підбирати зручне велосипедне сідло, яке буде комфортне-я їх з десяток перебрав-поки знайшов оптимальний варіант...
Дід Опубліковано: 24 квітня 2018 Опубліковано: 24 квітня 2018 У тебя просто стальная простата. Не всем же так везет. 0utlaw, Та я хз яка вона там стальна-удобне сідло, нормально підібране під параметри "духовки" :dc:, при їзді не відчуваю особливого тиску на простату-так легкий еротичний масаж :dc: ...
Outlawif Опубліковано: 24 квітня 2018 Опубліковано: 24 квітня 2018 Та я ж и говорю, то что тебе легкий массаж, другому смэрть ) Это как рассказывать про то, что куришь уже 40 лет и ничего не случилось, а все тут про вред курения какой-то рассказывают, смешно же.
cybotron Опубліковано: 24 квітня 2018 Опубліковано: 24 квітня 2018 мне хватило информации, что проф заболевание велосипедистов - импотенция, то от допинга у них, не умеют пкт проводить)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз