Перейти до публікації

Велосипед

Admin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Чем ездишь, то и болит - закон джунглей

• Відповіді 140
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

29

• Outlawif

22

• OlegRO

9

• MaJ0r

8

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
что проф заболевание велосипедистов - импотенция
Голодный котег,

Більше 30 років на велосипеді...коли ж настане вже та імпотенція?Почекаю ще 30 років :dc:

Опубліковано:

У тебя просто стальная простата. Не всем же так везет.

Опубліковано:
Голодный котег,

Більше 30 років на велосипеді...коли ж настане вже та імпотенція?Почекаю ще 30 років :dc:

монстр, мне давит сильно, в туалет постоянные позывы. Раньше катался без шорт с памперсом, потом купил их, гораздо лучше, но не сказал бы что супер. Так я больше 30 км наверное и не ездил за день и то не подряд. Обычно 10-15, короче чуток катаюсь, чтобы коленки не уставали и ноги не крепатурили, они нужны в тренажерке

Опубліковано:
монстр, мне давит сильно, в туалет постоянные позывы. Раньше катался без шорт с памперсом, потом купил их, гораздо лучше, но не сказал бы что супер. Так я больше 30 км наверное и не ездил за день и то не подряд. Обычно 10-15, короче чуток катаюсь, чтобы коленки не уставали и ноги не крепатурили, они нужны в тренажерке

Купи седло brooks.

Опубліковано:

как говорят у нас в компании, "профессиональная мозоль" :connie_pizza-1:

я уже кстати давно без велошорт катаюсь. неудобные они, и форма попы в них уродуется)))

Опубліковано:
мне давит сильно, в туалет постоянные позывы.
MaJ0r,

Треба підбирати зручне велосипедне сідло, яке буде комфортне-я їх з десяток перебрав-поки знайшов оптимальний варіант...

Опубліковано:
0utlaw,

Та я хз яка вона там стальна-удобне сідло, нормально підібране під параметри "духовки" :dc:, при їзді не відчуваю особливого тиску на простату-так легкий еротичний масаж :dc: ...

Опубліковано:

Та я ж и говорю, то что тебе легкий массаж, другому смэрть )

Это как рассказывать про то, что куришь уже 40 лет и ничего не случилось, а все тут про вред курения какой-то рассказывают, смешно же.

Опубліковано:
мне хватило информации, что проф заболевание велосипедистов - импотенция,

то от допинга у них, не умеют пкт проводить)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...