Nik Опубліковано: 20 липня 2011 Опубліковано: 20 липня 2011 да, трекеры скоро вытеснят обычное тв. есть такой анекдот - что когда только ангелы апокалипсиса сойдут на землю, то через 3 минуты их приход пожно будет увидеть в ютубе с полмилионным просмотром ЗЫ кстати телек тоже не смотрю, ех юа - рулит точняк!
Osindi Опубліковано: 25 липня 2011 Опубліковано: 25 липня 2011 ТВ продалось рекламщикам, вот и плоды. Вымрет как мамонт? Не вымрет. Превратится в инетТВ. Гибрид ТВ и Ютюба. С целевой программой, целевой рекламой без пропуска интересных моментов.
Bilders Опубліковано: 13 жовтня 2011 Опубліковано: 13 жовтня 2011 Діти це наша радість і гордість, моїй донечці уже 1,9 уже роспочав задумуватись, стосовно фізичного воспітанія поскільки бачу у неї в очах вогник коли грає якась музичка стосовно танців а бо коли я займаюсь вона також повторює за мною а саме присідає віджимається ну це імітація але всеж таки, або просить щоб я підсадив на турнік щоб вона попідтягувалась, одним словом чудо, можливо хтось порадить якусь школу а бо щось на подобі не далеко від теремків...
Арис Опубліковано: 13 жовтня 2011 Опубліковано: 13 жовтня 2011 Діти це наша радість і гордість, моїй донечці уже 1,9 уже роспочав задумуватись, стосовно фізичного воспітанія поскільки бачу у неї в очах вогник коли грає якась музичка стосовно танців а бо коли я займаюсь вона також повторює за мною а саме присідає віджимається ну це імітація але всеж таки, або просить щоб я підсадив на турнік щоб вона попідтягувалась, одним словом чудо, можливо хтось порадить якусь школу а бо щось на подобі не далеко від теремків... Не спеши, рановато. В сад ходит?
Bilders Опубліковано: 13 жовтня 2011 Опубліковано: 13 жовтня 2011 Не спеши, рановато. В сад ходит? Ще ні от тільки домовились про садік,ждемо коли відкриється
Арис Опубліковано: 13 жовтня 2011 Опубліковано: 13 жовтня 2011 Ще ні от тільки домовились про садік,ждемо коли відкриється В хорошем саду им физкультуры хватит и танцы там всякие. Мои на акробатику ходят. Можешь спросит, мне кажеться с 4 принимают.
Bilders Опубліковано: 13 жовтня 2011 Опубліковано: 13 жовтня 2011 В хорошем саду им физкультуры хватит и танцы там всякие. Мои на акробатику ходят. Можешь спросит, мне кажеться с 4 принимают. А Ви незнаєте де в Киеві акробатикає
Арис Опубліковано: 13 жовтня 2011 Опубліковано: 13 жовтня 2011 А Ви незнаєте де в Киеві акробатикає Хорошая тренер на Левом берегу была и в ЦСКА. Буду на выходных у местных узнаю. Наверное надо поближе к дому искать, а потом если понравится и будет желание то и возить можно целенаправленно. Смотри кто на соревнованиях выступает и анализируя выбирай. Могу телефон узнать у тренера, может порекомендует кого из Киева. Коллеги должны же быть в материале, думаю.
Bilders Опубліковано: 17 жовтня 2011 Опубліковано: 17 жовтня 2011 Хорошая тренер на Левом берегу была и в ЦСКА. Буду на выходных у местных узнаю. Наверное надо поближе к дому искать, а потом если понравится и будет желание то и возить можно целенаправленно. Смотри кто на соревнованиях выступает и анализируя выбирай. Могу телефон узнать у тренера, может порекомендует кого из Киева. Коллеги должны же быть в материале, думаю. Дякую Вам за допомогу.
Арис Опубліковано: 17 жовтня 2011 Опубліковано: 17 жовтня 2011 А Ви незнаєте де в Киеві акробатикає 096 401 70 71 Елена Николаевна. Раньше на левом берегу вела акробатику. Спроси, может она подскажет.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз