Перейти к содержанию

Воспитание ребенка, как личности

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

ще потрібна одна допомога, складається у мої доці така тенденція, наніч ніяк неможем нормально лягти спати, постійно сльози плачі, прохання що нехоцю, тата ідем туди сюди тільки щоб нелягати спати, як сцим боротись незнаю і сваритись нехочу і нерви уже здають і виходу ніяк неможу найти, може хтось щось пораде. можливо хтось стаким стикався???

• Ответов 162
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Арис

36

• Outlawif

21

• Bilders

15

• tochkaopori

13

Топ авторов темы

Опубликовано
ще потрібна одна допомога, складається у мої доці така тенденція, наніч ніяк неможем нормально лягти спати, постійно сльози плачі, прохання що нехоцю, тата ідем туди сюди тільки щоб нелягати спати, як сцим боротись незнаю і сваритись нехочу і нерви уже здають і виходу ніяк неможу найти, може хтось щось пораде. можливо хтось стаким стикався???

Спрабуйте перед сном, приблизно за пів години, погратися з дитиною в ігри з фізичним навантаженням.

Опубликовано (изменено)

Поборюкайтеся з нею, або ввімкніть музику - нехай потанцює, пострибає. Моїй це допомагає. Також я б радив змалечку не привчати дитину до тиші. Коли спить розмовляйте не пошибки і не приглушайте телевізор. Ми робили саме так, тепер спить сном що можна позаздрити (тьху-тьху). Зараз моїй донькі 4,5 роки.

Изменено пользователем Cell
Опубликовано
Поборюкайтеся з нею, або ввімкніть музику - нехай потанцює, пострибає. Моїй це допомагає. Також я б радив змалечку не привчати дитину до тиші. Коли спить розмовляйте не пошибки і не приглушайте телевізор. Ми робили саме так, тепер спить сном що можна позаздрити (тьху-тьху). Зараз моїй донькі 4,5 роки.

Та пробував ми хактично кажний вечір з нею вправи різні робим присідаєм віджимаємось на руках ходим, бігаєм верніше уже всі бігають навчили гру хто перший то вона тепер кажний вечір ставить нас дос тінки і командує настарт марш, вона втомлюється яж бачу а внеї якись панічний страх мол от треба спати можливо якась є література , дякую за допомогу.

Опубликовано

так, и кто это у меня подпись спионерил?)))

Опубликовано
так, и кто это у меня подпись спионерил?)))

Я нехотя, сейчас поменяю. Эта фраза одна из моих любимых.

Опубликовано
Я нехотя, сейчас поменяю. Эта фраза одна из моих любимых.

мне тоже очень понравилась.

новая твоя тоже хороша, я отдолжу) кто автор?

Опубликовано
новая твоя тоже хороша, я отдолжу) кто автор?

Честно говоря, автор не знаю кто.

Мы тут не в тему пишем )

Опубликовано

Віlders

Казочки читаэмо? Яки вона полюбляэ? Так ось, якщо не хоче спати, то скажи що не почитаэш казочку и так дали. Треба щось таке, щоб вона лежачи видпочивала, а сон сам прийде. Якось так.

Опубликовано

Может она чего-то боится? Темноты например.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...