Перейти до публікації

Воспитание ребенка, как личности

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

ще потрібна одна допомога, складається у мої доці така тенденція, наніч ніяк неможем нормально лягти спати, постійно сльози плачі, прохання що нехоцю, тата ідем туди сюди тільки щоб нелягати спати, як сцим боротись незнаю і сваритись нехочу і нерви уже здають і виходу ніяк неможу найти, може хтось щось пораде. можливо хтось стаким стикався???

• Відповіді 162
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Арис

36

• Outlawif

21

• Bilders

15

• tochkaopori

13

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
ще потрібна одна допомога, складається у мої доці така тенденція, наніч ніяк неможем нормально лягти спати, постійно сльози плачі, прохання що нехоцю, тата ідем туди сюди тільки щоб нелягати спати, як сцим боротись незнаю і сваритись нехочу і нерви уже здають і виходу ніяк неможу найти, може хтось щось пораде. можливо хтось стаким стикався???

Спрабуйте перед сном, приблизно за пів години, погратися з дитиною в ігри з фізичним навантаженням.

Опубліковано: (змінено)

Поборюкайтеся з нею, або ввімкніть музику - нехай потанцює, пострибає. Моїй це допомагає. Також я б радив змалечку не привчати дитину до тиші. Коли спить розмовляйте не пошибки і не приглушайте телевізор. Ми робили саме так, тепер спить сном що можна позаздрити (тьху-тьху). Зараз моїй донькі 4,5 роки.

Змінено користувачем Cell
Опубліковано:
Поборюкайтеся з нею, або ввімкніть музику - нехай потанцює, пострибає. Моїй це допомагає. Також я б радив змалечку не привчати дитину до тиші. Коли спить розмовляйте не пошибки і не приглушайте телевізор. Ми робили саме так, тепер спить сном що можна позаздрити (тьху-тьху). Зараз моїй донькі 4,5 роки.

Та пробував ми хактично кажний вечір з нею вправи різні робим присідаєм віджимаємось на руках ходим, бігаєм верніше уже всі бігають навчили гру хто перший то вона тепер кажний вечір ставить нас дос тінки і командує настарт марш, вона втомлюється яж бачу а внеї якись панічний страх мол от треба спати можливо якась є література , дякую за допомогу.

Опубліковано:
так, и кто это у меня подпись спионерил?)))

Я нехотя, сейчас поменяю. Эта фраза одна из моих любимых.

Опубліковано:
Я нехотя, сейчас поменяю. Эта фраза одна из моих любимых.

мне тоже очень понравилась.

новая твоя тоже хороша, я отдолжу) кто автор?

Опубліковано:
новая твоя тоже хороша, я отдолжу) кто автор?

Честно говоря, автор не знаю кто.

Мы тут не в тему пишем )

Опубліковано:

Віlders

Казочки читаэмо? Яки вона полюбляэ? Так ось, якщо не хоче спати, то скажи що не почитаэш казочку и так дали. Треба щось таке, щоб вона лежачи видпочивала, а сон сам прийде. Якось так.

Опубліковано:

Может она чего-то боится? Темноты например.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...