Bilders Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 ще потрібна одна допомога, складається у мої доці така тенденція, наніч ніяк неможем нормально лягти спати, постійно сльози плачі, прохання що нехоцю, тата ідем туди сюди тільки щоб нелягати спати, як сцим боротись незнаю і сваритись нехочу і нерви уже здають і виходу ніяк неможу найти, може хтось щось пораде. можливо хтось стаким стикався???
Cell Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 ще потрібна одна допомога, складається у мої доці така тенденція, наніч ніяк неможем нормально лягти спати, постійно сльози плачі, прохання що нехоцю, тата ідем туди сюди тільки щоб нелягати спати, як сцим боротись незнаю і сваритись нехочу і нерви уже здають і виходу ніяк неможу найти, може хтось щось пораде. можливо хтось стаким стикався??? Спрабуйте перед сном, приблизно за пів години, погратися з дитиною в ігри з фізичним навантаженням.
Cell Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 (змінено) Поборюкайтеся з нею, або ввімкніть музику - нехай потанцює, пострибає. Моїй це допомагає. Також я б радив змалечку не привчати дитину до тиші. Коли спить розмовляйте не пошибки і не приглушайте телевізор. Ми робили саме так, тепер спить сном що можна позаздрити (тьху-тьху). Зараз моїй донькі 4,5 роки. Змінено 16 листопада 2011 користувачем Cell
Bilders Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 Поборюкайтеся з нею, або ввімкніть музику - нехай потанцює, пострибає. Моїй це допомагає. Також я б радив змалечку не привчати дитину до тиші. Коли спить розмовляйте не пошибки і не приглушайте телевізор. Ми робили саме так, тепер спить сном що можна позаздрити (тьху-тьху). Зараз моїй донькі 4,5 роки. Та пробував ми хактично кажний вечір з нею вправи різні робим присідаєм віджимаємось на руках ходим, бігаєм верніше уже всі бігають навчили гру хто перший то вона тепер кажний вечір ставить нас дос тінки і командує настарт марш, вона втомлюється яж бачу а внеї якись панічний страх мол от треба спати можливо якась є література , дякую за допомогу.
Ark Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 так, и кто это у меня подпись спионерил?)))
Cell Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 так, и кто это у меня подпись спионерил?))) Я нехотя, сейчас поменяю. Эта фраза одна из моих любимых.
Ark Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 Я нехотя, сейчас поменяю. Эта фраза одна из моих любимых. мне тоже очень понравилась. новая твоя тоже хороша, я отдолжу) кто автор?
Cell Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 новая твоя тоже хороша, я отдолжу) кто автор? Честно говоря, автор не знаю кто. Мы тут не в тему пишем )
55Pavilion Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 Віlders Казочки читаэмо? Яки вона полюбляэ? Так ось, якщо не хоче спати, то скажи що не почитаэш казочку и так дали. Треба щось таке, щоб вона лежачи видпочивала, а сон сам прийде. Якось так.
ResectoR Опубліковано: 16 листопада 2011 Опубліковано: 16 листопада 2011 ще потрібна одна допомога, складається у мої доці така тенденція, наніч ніяк неможем нормально лягти спати, постійно сльози плачі, прохання що нехоцю, тата ідем туди сюди тільки щоб нелягати спати, як сцим боротись незнаю і сваритись нехочу і нерви уже здають і виходу ніяк неможу найти, може хтось щось пораде. можливо хтось стаким стикався??? Может она чего-то боится? Темноты например.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз