yobilovus Опубліковано: 3 грудня 2013 Опубліковано: 3 грудня 2013 то ответь нормольно"про це ж саме"!!!!!!!!!!!!! так а я не пробував, що мені казати? я взагалі по фармі практично цнотливий ) фотка неякісна, предмет не попав в фокус,
Ork Yason Опубліковано: 31 жовтня 2017 Опубліковано: 31 жовтня 2017 в виду острого не приятия моим организмом полуподвальных сустов, кашель, температура, диарея я вернулся к широколюбимому в прошлом омнадрену результат появился через неделю. масса поперла :) в который раз диву даешься сколько и чего китайцы сыпят в то, что мы принимаем. а потому вопрос. что еще хорошего, пусть и дороже есть щас на рынке помнится была альфа, чтото органон делает, но где и не подделка ли
Дід Опубліковано: 31 жовтня 2017 Опубліковано: 31 жовтня 2017 Ретаболіл Гедеон Ріхтер, Тестостерону пропіонат Фармак, Андріол(не памятаю чий), Тестостерону енантат Галеніка(напевне не знайдеш, хоча буває)...
MawkyZaJI9wky Опубліковано: 31 жовтня 2017 Опубліковано: 31 жовтня 2017 (змінено) И не забываем про проп фармак )) который уже 175 грн. пачка, 1 грамм выходит 700 Змінено 31 жовтня 2017 користувачем MawkyZaJI9wky
Klim Опубліковано: 31 жовтня 2017 Опубліковано: 31 жовтня 2017 чтото органон делает суст он делает, по 600грн за одну ампулу 250мг ))
andreyyy Опубліковано: 31 жовтня 2017 Опубліковано: 31 жовтня 2017 деки кроме рехтера не бывает? ты попутал с Гедеон Рихтер что ли П.С. тю... ты успел отредактировать, а я не заметил
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз