Перейти до публікації

Що краще Jack3d чи SuperPump MAX чи Ваш Вариант

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Ты спрашиваешь на какие составляющие внимание обратить - продаван должон енто знать.

Тебе уже сказали что действие препов индивидуально, на одного действует на другого нет.

Я товар не продаю, не потрыбно мены тикати, що продавец, якщо ти непробував даны препарати, то нах мені тикати, Вибачте за выдвертисть, просто заділо.

• Відповіді 37
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Bilders

10

• 81eg

8

• AlexanderS

5

• 55Pavilion

2

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)
якщо ти непробував даны препарати, то нах мені тикати

Дыши глубже) Сегодня наверное магнитные бури...

Змінено користувачем 81eg
Опубліковано:

Шановні я товар не продаю, товар був за пропонованій мені на реалізацію не поконкурентних цінах, На даній темі мене цікавить, перед триніровочний припарат, поскільки у мене закінчується плазмаджек, В даний період приймаю тільки амінки, і плазмаджек, за весь період і стаж тернуваня, який перевищую уже більше 10 років перепробував багато різноманітних припаратів, Фарми в тому числі, але фарму більше як 1,5 роки не приймаю... як вній не бачу смисл, нічого доброго в ній нгема, і особливих результатів вона недає, тому що результати після їх закінчення бистро пропадають, а залишається негативчик в організмі.

незнаю що мене зачіпить після плазмаджеку, поскільки його приймав 2місяці..

Опубліковано:
а сам плазмаджек понравился то ? эффект как ?

Супер дійсно, яб і дальше приймав ну просто побоююсь, чи незанато якщо третій місяць, Припарат робочий, притому що я з початку приймав його не подесіть як пишеться а по пять і то відчував накачку винозность, а коли почав приймати по блістеру, відчутя, як на курсі от от розірве. ну незнаю може це індивідуальщина, но мене давно так не перло після хімки.

Опубліковано:

я перечисленые не пил. Пил мезоморф, шотган ,нокспамп ятсовский каждый по своему хорош ! Мезоморф вообще сподвигал на проходку , но нокспамп дольше держит настой винтовой !

Опубліковано:
я перечисленые не пил. Пил мезоморф, шотган ,нокспамп ятсовский каждый по своему хорош ! Мезоморф вообще сподвигал на проходку , но нокспамп дольше держит настой винтовой !
Дякую за совет.
Опубліковано: (змінено)

Я за Суперпамп макс, самий новий препарат. Там є БЦА і взагалі склад більш широкий. По дії він "інтелігентний", смак ідеальний як для азотної добавки.

Змінено користувачем megamuscle
  • 3 тижні потому...
Опубліковано:

Привіт, вирішив про тестити все-таки цих два «продукта», щоб розібратися що є що, першим розпочав тестити Jack3d відчуття, в плані відчуття організму –«в збударажене» якщо ти хочеш відчути як по організму бігають мурашки, і в вести організм в стан тривоги, він для вас. В плані робочий він чи ні певно робочий раз мурашки бігають, витривалість підскакує в декілька раз, а от сила не сказав би стосовно базових вправ, я думаю він підійде якщо ви наприклад плануєте розгрузити 25 тон цементу, після розгрузки ще себе відчувати людиною. Чи якщо у вас по де яки причинах помінявся графік період тренувань зіскочив, він поможе чують настроїти організм, ну не особо, тому якщо довгий період тренуватись вечерком, а тут все переплигує на ранок, то і Jack3d з трьома черпачками не помагає, одне що точно не заснете. Стосовно пампінга, відсутній. Венозність, відсутня. А так в загалом, очікував чогось ну не мурашок, в такій кількості.

По закінченню мурашиного продукта. Начну SuperPump MAX на діюсь на новий екстрім ну без мурашок…

• 4 тижні потому...
Опубліковано:
Привіт, вирішив про тестити все-таки цих два «продукта», щоб розібратися що є що, першим розпочав тестити Jack3d відчуття, в плані відчуття організму –«в збударажене» якщо ти хочеш відчути як по організму бігають мурашки, і в вести організм в стан тривоги, він для вас. В плані робочий він чи ні певно робочий раз мурашки бігають, витривалість підскакує в декілька раз, а от сила не сказав би стосовно базових вправ, я думаю він підійде якщо ви наприклад плануєте розгрузити 25 тон цементу, після розгрузки ще себе відчувати людиною. Чи якщо у вас по де яки причинах помінявся графік період тренувань зіскочив, він поможе чують настроїти організм, ну не особо, тому якщо довгий період тренуватись вечерком, а тут все переплигує на ранок, то і Jack3d з трьома черпачками не помагає, одне що точно не заснете. Стосовно пампінга, відсутній. Венозність, відсутня. А так в загалом, очікував чогось ну не мурашок, в такій кількості.

По закінченню мурашиного продукта. Начну SuperPump MAX на діюсь на новий екстрім ну без мурашок…

Мурашки бегают это бета аланин работает

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...