Перейти к содержанию

Що краще Jack3d чи SuperPump MAX чи Ваш Вариант

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Ты спрашиваешь на какие составляющие внимание обратить - продаван должон енто знать.

Тебе уже сказали что действие препов индивидуально, на одного действует на другого нет.

Я товар не продаю, не потрыбно мены тикати, що продавец, якщо ти непробував даны препарати, то нах мені тикати, Вибачте за выдвертисть, просто заділо.

• Ответов 37
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Bilders

10

• 81eg

8

• AlexanderS

5

• 55Pavilion

2

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)
якщо ти непробував даны препарати, то нах мені тикати

Дыши глубже) Сегодня наверное магнитные бури...

Изменено пользователем 81eg
Опубликовано

Шановні я товар не продаю, товар був за пропонованій мені на реалізацію не поконкурентних цінах, На даній темі мене цікавить, перед триніровочний припарат, поскільки у мене закінчується плазмаджек, В даний період приймаю тільки амінки, і плазмаджек, за весь період і стаж тернуваня, який перевищую уже більше 10 років перепробував багато різноманітних припаратів, Фарми в тому числі, але фарму більше як 1,5 роки не приймаю... як вній не бачу смисл, нічого доброго в ній нгема, і особливих результатів вона недає, тому що результати після їх закінчення бистро пропадають, а залишається негативчик в організмі.

незнаю що мене зачіпить після плазмаджеку, поскільки його приймав 2місяці..

Опубликовано
а сам плазмаджек понравился то ? эффект как ?

Супер дійсно, яб і дальше приймав ну просто побоююсь, чи незанато якщо третій місяць, Припарат робочий, притому що я з початку приймав його не подесіть як пишеться а по пять і то відчував накачку винозность, а коли почав приймати по блістеру, відчутя, як на курсі от от розірве. ну незнаю може це індивідуальщина, но мене давно так не перло після хімки.

Опубликовано

я перечисленые не пил. Пил мезоморф, шотган ,нокспамп ятсовский каждый по своему хорош ! Мезоморф вообще сподвигал на проходку , но нокспамп дольше держит настой винтовой !

Опубликовано
я перечисленые не пил. Пил мезоморф, шотган ,нокспамп ятсовский каждый по своему хорош ! Мезоморф вообще сподвигал на проходку , но нокспамп дольше держит настой винтовой !
Дякую за совет.
Опубликовано (изменено)

Я за Суперпамп макс, самий новий препарат. Там є БЦА і взагалі склад більш широкий. По дії він "інтелігентний", смак ідеальний як для азотної добавки.

Изменено пользователем megamuscle
  • 3 недели спустя...
Опубликовано

Привіт, вирішив про тестити все-таки цих два «продукта», щоб розібратися що є що, першим розпочав тестити Jack3d відчуття, в плані відчуття організму –«в збударажене» якщо ти хочеш відчути як по організму бігають мурашки, і в вести організм в стан тривоги, він для вас. В плані робочий він чи ні певно робочий раз мурашки бігають, витривалість підскакує в декілька раз, а от сила не сказав би стосовно базових вправ, я думаю він підійде якщо ви наприклад плануєте розгрузити 25 тон цементу, після розгрузки ще себе відчувати людиною. Чи якщо у вас по де яки причинах помінявся графік період тренувань зіскочив, він поможе чують настроїти організм, ну не особо, тому якщо довгий період тренуватись вечерком, а тут все переплигує на ранок, то і Jack3d з трьома черпачками не помагає, одне що точно не заснете. Стосовно пампінга, відсутній. Венозність, відсутня. А так в загалом, очікував чогось ну не мурашок, в такій кількості.

По закінченню мурашиного продукта. Начну SuperPump MAX на діюсь на новий екстрім ну без мурашок…

• 4 недели спустя...
Опубликовано
Привіт, вирішив про тестити все-таки цих два «продукта», щоб розібратися що є що, першим розпочав тестити Jack3d відчуття, в плані відчуття організму –«в збударажене» якщо ти хочеш відчути як по організму бігають мурашки, і в вести організм в стан тривоги, він для вас. В плані робочий він чи ні певно робочий раз мурашки бігають, витривалість підскакує в декілька раз, а от сила не сказав би стосовно базових вправ, я думаю він підійде якщо ви наприклад плануєте розгрузити 25 тон цементу, після розгрузки ще себе відчувати людиною. Чи якщо у вас по де яки причинах помінявся графік період тренувань зіскочив, він поможе чують настроїти організм, ну не особо, тому якщо довгий період тренуватись вечерком, а тут все переплигує на ранок, то і Jack3d з трьома черпачками не помагає, одне що точно не заснете. Стосовно пампінга, відсутній. Венозність, відсутня. А так в загалом, очікував чогось ну не мурашок, в такій кількості.

По закінченню мурашиного продукта. Начну SuperPump MAX на діюсь на новий екстрім ну без мурашок…

Мурашки бегают это бета аланин работает

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...