Перейти до публікації

Алистар Оверим

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Мегаосторожным Оверим не был не в одном раунде.

Хотел поиграть в Роя Джноса и выхватил на своей територии - в стойке.

ну да! ты первый раунд точно смотрел? что там Рим сделал? 2-3 удара в створ как говорят в футболе?

• Відповіді 134
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

29

• alex211284

23

• Мишанька

14

• Lil_Lejed

7

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Не вижу о чем тут спорить.

Опубліковано:
Ну зашибись превосходство, сделал подсечку и весь раунд пролежал на нем,

Еще раз... Встань с дивана, пойди попробуй 5 минут полежать на борце.

Опубліковано:
Не вижу о чем тут спорить.

Ну так правильно, не о чем! потому что я прав на все 100%

Опубліковано:
Еще раз... Встань с дивана, пойди попробуй 5 минут полежать на борце.

Еще раз его никто не заставлял лежать на нем 5 минут! Это неплохая отмаза - пацаны я проиграл потому как валялся на борце и потратил кучу сил и времени, а потом из-за этого он меня вырубил. Короче не виноватая я...

Опубліковано:

Ты БИ занимался?

Опубліковано:

Афанасій. Оверім зробив не підсічку. Там був кидок через груди. Це не такий вже і легкий кидок, я тобі скажу. Ти коли-небудь пробував утримати партнера в партері? При чому не дрища якогось, а досвідченого бійця? Спочатку Оверім утримував Сільву в йоко осае (бокове утримання), а потім вони перейшли в класичний гард. Ти взагалі знаєш, що гард - це найбільш вигідна позиція в партері для того, хто захищається? І щоб пройти гард і не попастися на болячку чи удушаючий треба докласти багато зусиль і витратити багато сил. Сільва не один раз пробував спіймати Оверіма. І прихвати робив не раз, але Оверім уходив. І мало того, що уходив, він домінував. Так що якщо в чомусь не розумієшся, то краще не пиши.

Опубліковано:

Багато тих, хто займаються бжж, спецом уходять в гард, зразу на дупу падають, запрошуючи бійців в партер, туди, де вони сильні. Потрібні приклади? Подивись на Монсона. Він постійно старається упасти в гард. В останньому бою із Ємельяненко він так робив і в кінці задушив противника своїм улюбленим прийомом. "Північ-південь" називається.

Опубліковано:
Афанасій. Оверім зробив не підсічку. Там був кидок через груди. Це не такий вже і легкий кидок, я тобі скажу. Ти коли-небудь пробував утримати партнера в партері? При чому не дрища якогось, а досвідченого бійця? Спочатку Оверім утримував Сільву в йоко осае (бокове утримання), а потім вони перейшли в класичний гард. Ти взагалі знаєш, що гард - це найбільш вигідна позиція в партері для того, хто захищається? І щоб пройти гард і не попастися на болячку чи удушаючий треба докласти багато зусиль і витратити багато сил. Сільва не один раз пробував спіймати Оверіма. І прихвати робив не раз, але Оверім уходив. І мало того, що уходив, він домінував. Так що якщо в чомусь не розумієшся, то краще не пиши.

Ок, не важно как он перевел его в партер, перевел и все! Если гард такая выгодная позиции для обороняющегося, то какого х.. Рим весь раунд в нем был? не лучше ли как с Вердумом когда он падал и приглашал Оверима в партер прсто давать ему вставить и работать в стойке? Сильва пробывал, Оверим уходил - одним словом возня на полу, не в пользу Оверима так как потерял много сил. А ты я вижу много понимаешь...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...