Дід Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 А в моїй групі в інституті, в далекому 1991 році, були дві негритянки-Пенелопа і Лола(не та що "беги,беги").Наші йоба..і хотіли їм присунути і так і едак, а ніфіга не вийшло-"я не такая - я жду трамвая..." :dc:
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 "я не такая - я жду трамвая..." повбивав би
OlegRO Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 негры только в футбольных командах, учителей не припомнюпамять плохое стирает из детских воспоминанийСимпатишных училок тоже не припомню держи https://www.youtube.com/watch?v=jRaqg7X7heI
Outlawif Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 память плохое стирает из детских воспоминаний держи Блин, чего ж она тогда мерзкого историка-педофила не стерла... Всем пацанам в 6м-7м классе делал сальные намеки, пока кто-то не настучал на него родителям и его не уволили. Училочка в видосе симпотная, правда труселя какие-то ни о чем.
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 правда труселя какие-то ни о чем. и ни о чем И они там вообще не в тему
Дід Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 держи OlegRO, Гарна "учілка" піду "поганяю шкіряного" :dc:
Vladik Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 ніфіга не вийшло-"я не такая - я жду трамвая..." :dc: Ну так выход же был - женился. Потом развелся... и весь трамвай... нет?
Дід Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Ну так выход же был - женился. Потом развелся... и весь трамвай... нет? Vladik, Так з двома ж зразу хотілося :dc:
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Ну так выход же был - женился. Потом развелся... и весь трамвай... нет? хренсебе многоходовочка
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз