Cardopusher Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 Че там происходит? Татьяну давно не жарили хорошенько? Решила тут поумничать?)
my_fair_lady Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 Перун покривитель,нагадав! садись, незачет Слухай,ти сповна розуму? Топиш нібито за українську,пишеш російскою..це факт чи ні? Чи ти і цей факт перебрешиш? во-первых, я тебя не оскорбляла. во-вторых, в нашей стране не запрещено хоть на китайском общаться в быту. при этом можно профессионально владеть любым языком.
Дід Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 ваши аргументы, сэр?) кто у нас, например, покровитель украинского войска, не напомните? насчет такой штуки как "звичаєве право" тоже интересно. со времен княгини Ольги, пожалуйста) my_fair_lady, Ти хоча б спочатку розібралася що таке матріархат...
my_fair_lady Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 Че там происходит? Татьяну давно не жарили хорошенько? Решила тут поумничать?) да без твоих скабрезностей тут заскучали. прям ждали-ждали my_fair_lady, Ти хоча б спочатку розібралася що таке матріархат... давай, разбираемся, даю тебе флаг в руки)
Veles Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 Де оскарблєнія? Сама почала,це факт чи не факт? Поки що мовою фантазії ти показала як володієшь,але ж тількі но в теорії,а на практиці геть не зрозуміло!)
Дід Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 даю тебе флаг в руки) my_fair_lady, Звучить як образа З вікі Матріархат (лат. mater — мати і грец. άρχη — влада) — період у розвитку первіснообщинного ладу (від палеоліту до розвинутого неоліту), який характеризувався наявністю материнського роду і його домінування в первісному суспільстві. В цей період України не було(ну все зараз мене Правий сектор жахне :dc: ) Я зрозуміло пояснив?
my_fair_lady Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 Матриарха́т (греч. μήτηρ, μάτηρ, «мать» и ἀρχή, «господство, начало, власть»; также гинекократия[1]) — является такой формой общества, в которой лидирующая роль принадлежит женщинам, в особенности матерям семейств этого общества[2].
Cardopusher Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 да без твоих скабрезностей тут заскучали. прям ждали-ждали my_fair_lady, Только ты ждала походу)) И наверное ждешь.... когда тебя уже кто-то вжарит хорошенько)) Не зря же ты здесь большую часть своей жизни проводишь) Хочешь я тебя со сквиртологом познакомлю?
Outlawif Опубліковано: 15 листопада 2017 Опубліковано: 15 листопада 2017 Во-во! А в Украине шо? Все ж гетманы бабами были. Очевидный матриархат. ЗЫ С кем вы спорите )) ЗЫЫ Один Пушер по теме. Про отношения полов.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз