Дід Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 Чет дорого тогда... минет за 650 грн... еще и в презике наверно... Vladik, Та яка різниця, я не пам'ятаю названих розцінок, між іншим в кварталі красних ліхтарів в Амстердамі міньєт 50 Є...
Дід Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 Рублики как еврики )) Cardopusher, Не зовсім, курс- за "бакс" два білоруських рубчика...
Cardopusher Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 Cardopusher, Не зовсім, курс- за "бакс" два білоруських рубчика... Я имел ввиду внешне. Очень похожи)
Vladik Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 Vladik, Та яка різниця, я не пам'ятаю названих розцінок, між іншим в кварталі красних ліхтарів в Амстердамі міньєт 50 Є... Та велика різниця може бути!) Може вже хтось валізи спакував, наготовив певну суму зайок на зайок і тут такий облом... Амстердам на то й АмстерДам... а БілаРусь...
$l@ventiy Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 Vladik, Та яка різниця, я не пам'ятаю названих розцінок, між іншим в кварталі красних ліхтарів в Амстердамі міньєт 50 Є... подорожало) я когда был, то за полтинник "сак энд фак" было)) а с негритянками можно было и за 30 во все включено договориться))
kav Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 подорожало) я когда был, то за полтинник "сак энд фак" было)) а с негритянками можно было и за 30 во все включено договориться)) дискриминация ??
OlegRO Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 доступ к ресурсам у мужчин и женщин неодинаковый, поэтому мужчины чаще объясняют свою позицию естественным превосходством (в данном случае не важно, правда это или нет), в то время как женщины апеллируют к структурному неравенству и дискриминации. браво! когда нет линейки между ног ..
andreyyy Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 браво! когда нет линейки между ног .. на самом деле я для поддержания разговора. Серьезных аргументов я в заметке не нашел. Биологические различия между полами и их роль в высшей нервной деятельности пока - потемки. Но они, конечно, есть и их вклад будет проясняться.
stalker Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 открываешь медицинскую энциклопедию, читаешь)))) обычно желание убивать людей и есть шоколад. стандартно. ну вот. нету знач дискриминация, открытая сфера, как и многие другие. По ходу у меня стабильно ПМС
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз