$l@ventiy Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 дискриминация ?? скорее демпинг))
OlegRO Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style; sref=this.parentNode.childNodes[0]; tmp=(sdiv.display!='block'); sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none'; sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'gif'; return false;">gif
Cardopusher Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 Сцуко.. была возможность чпекнуть прям чернууююю шоколадку из Кении... и мароканку... Был очень пьян. Пожалел сил и времени(
OlegRO Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 для таких отдельный котел есть в аду двухконтурный тут мля хоть цыганку какую-то..
Cardopusher Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 Это я когда путешествовал в далеких краях. Навалились жестко с земляком (( Они такие сволочи черные. Уже и цепочку снимали и телефон забирали. Говорят любой способ оплаты подойдет) Я в кредит предлагал, не проканало(
OlegRO Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 Я в кредит предлагал, надо было в голову предложить)
Cardopusher Опубліковано: 16 листопада 2017 Опубліковано: 16 листопада 2017 У меня медсестра есть. Я у нее медбратом подрабатываю. Вот такие нравятся) Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз