$l@ventiy Опубліковано: 20 грудня 2018 Опубліковано: 20 грудня 2018 даж не знаю, сюда постить или в "курение")))
david Опубліковано: 23 грудня 2018 Опубліковано: 23 грудня 2018 https://thebabel.com.ua/articles/23400-u-me...;utm_medium=tsn З певною періодичністю безкоштовно відпочивати у борделі приходять люди, які їх прикривають, — співробітники СБУ))) У мене були різні клієнти — колишні зеки, нинішні наркоторговці. Але немає нічого гіршого за СБУ.
Orvex Опубліковано: 23 грудня 2018 Опубліковано: 23 грудня 2018 Блин,ты сбу и сюда впихнуть умудрился)
Alexey_ Опубліковано: 23 грудня 2018 Опубліковано: 23 грудня 2018 https://thebabel.com.ua/articles/23400-u-me...;utm_medium=tsn З певною періодичністю безкоштовно відпочивати у борделі приходять люди, які їх прикривають, — співробітники СБУ))) У МЕНЕ БУЛИ РІЗНІ КЛІЄНТИ — колишні зеки, нинішні наркоторговці. Але немає нічого гіршого за СБУ. Чет не пойму, бро, как так, у тебя и клиенты? Стисняють спросить, ты как "клиентов" собсно, обслуживаешь?
andreyyy Опубліковано: 23 грудня 2018 Опубліковано: 23 грудня 2018 Кому нехер делать, можете послушать. Обсуждение гендерных вопросов. Вроде неплохое. Хотя лично я не досмотрел. Не самая для меня актуальная тема просто
Outlawif Опубліковано: 23 грудня 2018 Опубліковано: 23 грудня 2018 Гендерное равенство тема интересная, но формат мне не зашел.
andreyyy Опубліковано: 23 грудня 2018 Опубліковано: 23 грудня 2018 некоторые идеи мне понравились. Я не весь ролик слушал, только где-то треть. Про то, что обилие привилегий материнству, предусмотренных КЗОТом лишь провоцируют гендерное неравенство и затрудняют получение женщиной-соискателем должности на равных с мужчиной, согласен
J'aime Tate Опубліковано: 23 грудня 2018 Опубліковано: 23 грудня 2018 нормативы в пл и та тоже провоцируют гендерное неравенство ((
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз