Outlawif Опубліковано: 26 серпня 2020 Опубліковано: 26 серпня 2020 Но речь-то была про оплату. Ты сказал - там все ровно. Я интересуюсь - почем ты это знаешь, узнавал или так кажется?
XXR XXX Опубліковано: 26 серпня 2020 Опубліковано: 26 серпня 2020 ааа, так це логічне мислення яке осоноване на спостереженнях ) , андестенд ?)))
Outlawif Опубліковано: 26 серпня 2020 Опубліковано: 26 серпня 2020 Ноу. В чем логика? Я кое-что о ней слышал.
XXR XXX Опубліковано: 26 серпня 2020 Опубліковано: 26 серпня 2020 логіка у тому що я бачив як вони роблять , також я бачив оголошення на ці вакансіі від цього підприємства у моєму місті ), але ти прав , виписку з банківськоі картки не бачив
my_fair_lady Опубліковано: 26 серпня 2020 Опубліковано: 26 серпня 2020 ну і вчилась людина на інженера та працює на заводі на окладі 7к , дорожники що з нашого міста мають більше 10к , доречі, вона загоріла і струнка без йоги) там така йога на сонці ...........) как бы выбор каждого, где и как работать. а кто-то учился на инженера и сейчас работает условным айтишником и получает 27 тыс грн. наверняка есть женщины, которые работают грузчицами или там шпалоукладчицами. ну ок. если им платят как их коллегам-мужчинам - отлично. но да, как и в случае с дорожными ремонтниками, насчет оплаты мы точно знать не можем.
XXR XXX Опубліковано: 26 серпня 2020 Опубліковано: 26 серпня 2020 якщо дуже схочемо то можемо)), хочеш для тебе по шукаю контакти фірми і сама спитаєш ?)
OlegRO Опубліковано: 26 серпня 2020 Опубліковано: 26 серпня 2020 мужчинка так не может? пойти там в парикмахерскую, может, а может и не пойти, в этом разница))))))))
XXR XXX Опубліковано: 26 серпня 2020 Опубліковано: 26 серпня 2020 сусідньому під*ізді живе чоловічей барбер чи як іх там, молодий, в нього жінка теж полода ,струнка гарна , а він на голову іі меньше руки також і ноги також меньше та й в ширину меньше , але вона гарна і струнка)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз