Перейти до публікації

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
з балкону бачив
Зарплаты?
  • Відповіді 20,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

лопати)

Опубліковано:

Но речь-то была про оплату. Ты сказал - там все ровно. Я интересуюсь - почем ты это знаешь, узнавал или так кажется?

Опубліковано:

ааа, так це логічне мислення яке осоноване на спостереженнях ) , андестенд ?)))

Опубліковано:

Ноу. В чем логика? Я кое-что о ней слышал.

Опубліковано:

логіка у тому що я бачив як вони роблять , також я бачив оголошення на ці вакансіі від цього підприємства у моєму місті ), але ти прав , виписку з банківськоі картки не бачив

Опубліковано:
ну і вчилась людина на інженера та працює на заводі на окладі 7к , дорожники що з нашого міста мають більше 10к , доречі, вона загоріла і струнка без йоги) там така йога на сонці ...........)

как бы выбор каждого, где и как работать. а кто-то учился на инженера и сейчас работает условным айтишником и получает 27 тыс грн.

наверняка есть женщины, которые работают грузчицами или там шпалоукладчицами. ну ок. если им платят как их коллегам-мужчинам - отлично.

но да, как и в случае с дорожными ремонтниками, насчет оплаты мы точно знать не можем.

Опубліковано:

якщо дуже схочемо то можемо)), хочеш для тебе по шукаю контакти фірми і сама спитаєш ?)

Опубліковано:
мужчинка так не может? пойти там в парикмахерскую,
может, а может и не пойти, в этом разница))))))))

Опубліковано:

сусідньому під*ізді живе чоловічей барбер чи як іх там, молодий, в нього жінка теж полода ,струнка гарна , а він на голову іі меньше руки також і ноги також меньше та й в ширину меньше , але вона гарна і струнка)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...