OlegRO Опубліковано: 17 лютого 2021 Опубліковано: 17 лютого 2021 Я втратив дар мови після першої. Finanse, головне - де руки були ?}
Lubonchic Опубліковано: 17 лютого 2021 Опубліковано: 17 лютого 2021 я в зале, кстати, часто вижу девах подобных первой) Плоские пузики, тонкие голени и попа как у снеговика) Мне не нравится и это не зависть говорит даже. А мужчины посматривают на таких с аппетитом. Особенно, когда все это великолепие дребезжит на дорожке)))
MaJ0r Опубліковано: 17 лютого 2021 Опубліковано: 17 лютого 2021 а мне нравятся спортивные попки, как правило они достаточно узкие если смотреть сзади, но выпуклые, если смотреть сбоку. Вот прямо прет от таких. Но ими(попками) обладают только крутые фитоняшки, у остальных обычные (
Finanse Опубліковано: 17 лютого 2021 Опубліковано: 17 лютого 2021 Мені різні подобаються. Великі, маленькі, пружні, соковиті :Cherna_03: "головне внутрішній світ")))
Outlawif Опубліковано: 17 лютого 2021 Опубліковано: 17 лютого 2021 узкие если смотреть сзади, но выпуклые, если смотреть сбоку Аналогично. головне внутрішній світ Ты про фистинг?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз