$l@ventiy Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 а что там такого нереального на этом фото, что фотошоп был упомянут?
Outlawif Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Айфон прифотошопила же. Сама на сяоми фоталась.
promius Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 а что там такого нереального на этом фото, что фотошоп был упомянут? Я конечно не профи, но ноги не выглядят так, будто ими "наприседали" такую попку.
promius Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Но по большому счету, я просто запостил фоточку чтоб попытаться реанимировать данную темку. Я щас листаю ее и вижу, что ранее было много обсуждения, споров и фоточек. А щас как на кладбище.
$l@ventiy Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 ноги не выглядят так, будто ими "наприседали" такую попку. promius, ракурс решает. да и техника приседаний "в таз" у девочек очень популярна.
Finanse Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Так і жопу можна без присяду качати. Лосіни класні. Зараз пів спортзалу в таких ходить апетитно. Дівчат! Половина апетитних дівчат в спортзалі так ходить (уточню краще, а то недавно зіткнувся з харасментом у відеочаті. Тіп мені жопу показав, голу, посеред розмови. Я не знав як реагувати якщо чесно, розгубився і почав фукати. Хз як в такій ситуації поводитись, от реально)
$l@ventiy Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 у відеочаті. Finanse, Ї""бав я там ходити! (с) )))))))))))
promius Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Таки да, ноги особо и не важны оказывается. Более внимательно осмотрел фото няши из моего зала и вижу, что ножки у нее тоненькие, а попка как орешек.
Finanse Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Ї""бав я там ходити! (с) )))))))))) $l@ventiy, Мені не дуже смішно було, бо дзвінок був майже діловий і тіп нормальний, а тепер не знаю як з ним спілкуватися взагалі.
Attila Опубліковано: 7 травня 2021 Опубліковано: 7 травня 2021 Генетика, конечно, решает многое. Сейчас много девушек занимаются в зале кое-как, но имеют хорошую фигуру ибо генетика и возраст. А вот 40летних дам с хорошей фигурой в зале - прям вот боольшая редкость. З.Ы. Давайте запилим челендж - будем выкладывать няшек со своих залов :bm: :bm:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз