Franklin78 Опубліковано: 26 жовтня 2021 Опубліковано: 26 жовтня 2021 А у меня все это уже было)). Я изменял жене с любовницей, которая теперь стала моей женой!))
OlegRO Опубліковано: 26 жовтня 2021 Опубліковано: 26 жовтня 2021 нет, я бы с ней развелся, как только тебя увидел!! детский сад, а не проверка
Голодный котег Опубліковано: 26 жовтня 2021 Опубліковано: 26 жовтня 2021 Я изменял жене с любовницей, которая теперь стала моей женой!)) Franklin78, скукота. вот если бы бывшая жена при этом стала бы любовницей - я бы послушал.
Голодный котег Опубліковано: 26 жовтня 2021 Опубліковано: 26 жовтня 2021 помоему лучший вариант ответа на такой вопрос - идинакуй
OlegRO Опубліковано: 28 жовтня 2021 Опубліковано: 28 жовтня 2021 Малайзійський гінеколог Джон Тан Інг Чинь створив, за його словами, перший у світі презерватив і для жінок, і для чоловіків, повідомляє Reuters. "Це презерватив із клейкою оболонкою, який прикріплюється до піхви або пеніса, а також покриває сусідні зони для додаткового захисту", – розповів винахідник. Оскільки клей наноситься лише на одну сторону презерватива, його можна вивернути та використовувати незалежно від вашої статі. Wondaleaf Unisex Condom виготовлений з поліуретана, який використовують у пов’язках для ран, тому він тонкий і гнучкий, але міцний і водонепроникний, пояснює Тан. "Одягнувши презерватив, ви не відчуєте, що він там", – запевняє він. Винахідник сподівається, що презерватив Wondaleaf Unisex Condom дозволить людям краще контролювати своє сексуальне здоров’я, незалежно від їхньої статі чи сексуальної орієнтації. Кожна коробка Wondaleaf містить два презервативи і коштуватиме 14,99 малазійських рингітів (близько 95 гривень). Водночас середня ціна за 10 презервативів у Малайзії становить 20-40 рингітів (127-253 гривні). Презерватив уже пройшов кілька етапів клінічних випробувань, тож його можна буде придбати з грудня 2021 року. "Я сподіваюся, що з часом це стане важливим доповненням до багатьох методів контрацепції, які використовуються для запобігання небажаної вагітності та захворювань, що передаються статевим шляхом", – сказав Тан Інг Чинь.
Magnum_357 Опубліковано: 29 жовтня 2021 Опубліковано: 29 жовтня 2021 так это, я ж ненастоящая))) my_fair_lady, та ладно, а чего скрывать эту инфу? но, не хочешь, не говори ) вопрос можно задать по-другому: что думаешь о женщинах-чайлдфри?
my_fair_lady Опубліковано: 29 жовтня 2021 Опубліковано: 29 жовтня 2021 я думаю, что у каждого своя голова на плечах)
Outlawif Опубліковано: 29 жовтня 2021 Опубліковано: 29 жовтня 2021 Надо определиться, кого называть чайлдфри. Всех, кто просто не хочет заводить детей, или этих е..утых из секты, у которой бешено подгорает от всего, связанного с рождением детей?
my_fair_lady Опубліковано: 29 жовтня 2021 Опубліковано: 29 жовтня 2021 ну как минимум у нас есть тема в другом разделе, если кому-то сильно интересно это обсуждать) можете перенести туда
Magnum_357 Опубліковано: 29 жовтня 2021 Опубліковано: 29 жовтня 2021 Надо определиться, кого называть чайлдфри. 0utlaw, Всех, кто просто не хочет заводить детей 0utlaw, Про секту не знал, но не удивлен, что есть и такое А Леди как обычно ответила не конкретно, ничего не сказав о своей позиции. Я так говорю в реале, когда вопрос не нравится :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз