Перейти до публікації

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Тю, ну заманила комп посмотреть и подарила цветы. Эмансипация, все дела. Вот вам и романтика.

А вообще предложи свое видение завязывания отношений ) Как оно должно быть романтично?

мої стосунки зав"язалися, коли мені був 21 рік. а чоловікові 19. він мені писав вірші, обмалював весь мамин під"їзд зізнаннями у коханні (добре що крейдою, але мама матюкалася, поки мила))) і всяка така мила дурня. ми у різних містах жили ще якийсь час, то він мені квіти присилав, подарунки, причому вони для нього були досить дорогі на той час, але точно знав що я от саме те-то і те-то хотіла.

але в 21 рік і гуляти пішки та цілуватися під дощем - то дуже романтично і класно)

• Відповіді 20,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Шире надо смотреть. Я в 20+ лет с друзьями ходил, они мне, смотри как на тебя та девушка смотрит. А я такой кто? Ну и по большей части никого не было. Не проявлял уверенность, не пользовался преимуществами природными. Это к тому, что наверняка симпатии к тебе были, если ты общался достаточно с женщинами, но возможно ты их просто не замечал

Скорее всего ты прав, но я в 20 особо не гулял так как по вечерам защищал маму и сестру от пьяного отца, который даже в день рождения сестры пришел ужратый и довел ее до слез. Позже она стала уходить из дому, а я остался с мамой.

Теперь уже такого нет, но психотравма так и не прошла, видимо я слабее чем другие люди, кто смог пересилить все беды детства и юности и жить дальше.

Но, живя годами без женской ласки, без внимания, банально принял это, отпустил и нашел другие увлечения.

Опубліковано:
низкий тестостерон? Мне ипацца всегда хотелось жуть, вот первый раз в 40+ столкнулся с тем что не хочется, когда слез с длииного курса деток делать.

Да, я же на нейролептике и антидепрессанта сижу, мои препы повышают пролактин и от этого, соответственно, падает тесто.

Кстати, как успехи у вас с детками? Твоя женщина уже в интересном положении?)

Опубліковано:
Не понял камрад, что имеешь ввиду)
Magnum,

Я без батька жив і виховували мене максимально скованим і мовчазним хлопчиком. Але в результаті все що це дало - повну непередбачуваність характеру, навіть для мене. Оці "опусти голову і мовчи, будь розумнішим за них" і т.д. Це напевно половина дітей в 90их слухала такі настанови.

Опубліковано:

а я цінність поради не реагувати і не відповідати придуркам зрозуміла тільки у дорослому віці :ap: до того багато років, починаючи від дитинства, псувала собі нерви. заради кого й навіщо тільки?

опускати голову правда не треба, навпаки, високо її тримати і усміхатися :Laie_49: людей, які хочуть вас образити, це зазвичай дуже бісить

Опубліковано:

Не знаю, може ця модель поведінки підходить жінкам. Підлітку хлопцю такі поради не можна давати.

людей, які хочуть вас образити, це зазвичай дуже бісить
my_fair_lady,

а ще більше їх бісить коли вони опиняються на місці жертви

Опубліковано:
у дорослому віці
Поведение детей и взрослых сильно отличается. Глядеть в глаза это вызов, если ты в детстве не готов драться, то голову как раз лучше опустить. А если готов, то ее все равно лучше опустить, чтобы нанести удар неожиданно, лучше всего твердым подручным предметом. Это у взрослых можно безнаказанно усмехаться в глаза оппоненту, налет цивилизации, все дела. Дети по этим законам не живут.
хлопцю такі поради не можна давати
Да и девочке тоже. Девочке надо не советы давать, а газовый баллончик )

Опубліковано:
газовый баллончик )

- пришло время поговорить о защите

- ты о презервативе?

Опубліковано:
Поведение детей и взрослых сильно отличается. Глядеть в глаза это вызов, если ты в детстве не готов драться, то голову как раз лучше опустить. А если готов, то ее все равно лучше опустить, чтобы нанести удар неожиданно, лучше всего твердым подручным предметом. Это у взрослых можно безнаказанно усмехаться в глаза оппоненту, налет цивилизации, все дела. Дети по этим законам не живут.

мене однокласники бити боялися, бо інакше списати усе на світі було б тупо ні в кого. плюс наявність старшого брата.

але у школі я ще від образ відгавкувалася, могла книжкою стукнути, пхнути абощо.

в універі просто сварки бували.

а далі чим доросліше, тим пофігістичніше. ображається людина на те, що її стосується в реальності. а те, чим намагаються образити чи зачепити, зазвичай взагалі не має з людиною нічого спільного. тому толку ображатися на маніпуляції?

або як у нас сусідка є одна, бурхлива пенсіонерка. коли ми робили ремонт, вона постійно верещала і наїжджала. чоловік там щось із нею розмовляв, вмовляв. а я тупо повз неї проходила і робила вигляд, що не чую :pod_stolom:

ну але це таке, дрібниці життя, які не варті уваги навіть.

Опубліковано:
Откуда этот гребаный скайнет, с.ка, все знает?

Но не знает откуда на Белорусь готовилось нападение....

И по теме.

Ну тут жарковато - сегодня +33. Мне ну очень нравится мода последних лет когда девушки ходят без лифчиков.

Так вот я хожу с ортезом и все на ходу пялятся на ортез - а я беспалевно пялюсь на сиськи

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...