Перейти к содержанию

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

бросит муж, соберем тебе на силикон)

• Ответов 20.6 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Топ авторов темы

Опубликовано

думаю, тоді вже буде пізно, доживатиму з котами)

хоча вже й зараз пізно, але в мене собака ще.

Опубликовано
Magnum,

Есть. И таких бы я конечно с удовольсвтием.

Но и барышня 35-40 тоже ок. Я же выбираю так сказать. Если понравилась, почему бы нет?

Вот я так и подумал, поэтому и спросил, мол зачем постарше, когда есть помоложе)

Решать конечно тебе, а вдруг все сложится удачно и останешься доволен. Тогда я буду не прав, а ты на время удовлетворен)

Опубликовано

Я хз. Чи то я такий наївний і скований, чи тема не моя. Якось воно все так без романтики тут)

В мене складається враження що навіть більшість жінок вже досвідченіші ніж в питаннях різноманіття і експериментів. Видно коли всі гуляли я книжки читав і вдома сидів.

Опубликовано

нє. я сиділа довше, повір) то просто уже такі речі сприймаю як відносно норму, бо постійно про них чую. ну типу у всіх своїх інтереси. хто я така, щоб когось засуджувати за щось.

Опубликовано
Видно коли всі гуляли я книжки читав і вдома сидів.
Finanse,

як так робив. Потім жалкував. Дах наче не знісло, але розлученню з колишнєю, та зустрічи з коханою поспріяло. Дяекі аспекти відношень виявилися набагато цікавішими, навіть не з приводу ефекту новізни, а скоріш з обмеженнями яки накладав на наши стосутнки темперамент колишної. Тобто якщо тебе усе влаштовує, то хай так і буде, але потім не жалкуй про секс у трьох, або з мулаткою, чи що там може бути: сілікон, анал і таке інше

Опубликовано

мені реально завжди було цікаво, а коли у людей є час про це все думати? пропоную скласти мені компанію у роботі над акредитаційною справою, це замінить і секс з мулаткою, і які завгодно збочення, які ми можете і не можете собі уявити :pod_stolom:

Опубликовано
а коли у людей є час про це все думати?
my_fair_lady,

як там було у Твін Піксі. мені це з пубертату запамʼяталось. Цітата головного героя Дейла Купера: Я вже думаю о сексі не 24 години на добу, мабуть старію (с)

Це основний інстинкт. Якщо половозріла людина не думає про секас кожного дня це не природньо. Виключення якись події, наприклад як зараз, або проблеми зі здоровʼям

Опубликовано

або може у людей різний темперамент? я б у прямому сенсі за.балась би думати про секс кожного дня :pod_stolom: це якщо навіть фактор війни забути. з війною нормально і місяцями про секс не думати.

Опубликовано

темперамент також, але я ж спецом наголосив кожного дня, не кожної хвилини чи години )

Тобто намагаюсь пояснити, що досіть багато людей яки про секас набагато частіше думають ніж ти

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...