Перейти до публікації

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

стільки цікавих речей навколо, а ще мозок гад заточений під те, що як розігнався вирішувати завдання, то його фіг зупиниш. а ще жінки вічно зайо*ані усім мультитаскінгом і менеджерінгом. якщо сім"я чи тим паче діти - то ти зайо*ана і без сексу. постійно. стандартний mode on.

кожного дня, ІМХО, це для молоді, яка нічим не обтяжена.

• Відповіді 20,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

дети вырастают за 17 лет

Опубліковано:

а потім людей починає довбати криза середнього віку, чи шо?) нереалізовані у юності мулатки і усе інше?

Опубліковано:

Думать ежедневно про секс или думать об аккредитации вуза/специальности, то уж лучше первое)

А то со слов Тани думать о сексе регулярно - это как-то слишком утомительно и подходит только для необремененных какими-то заботами людей, а вот постоянно быть чем-то занятым другим, чтоб не оставалось свободного времени - это в порядке вещей

Опубліковано:

ну так бути зайнятим, це, на жаль, реалії життя) ще й новинами голова зайнята постійно.

між робочими питаннями жінки ще як правило всовують всілякі прання, прибирання, приготування, закупи, і залежно від складу сім"ї ще немало чи дуже дофіга справ. мультитаскінг, мать його. у чоловіків з цим гірше. перевірено.

Опубліковано:

у Тани сексуальная сублимация в работы

Опубліковано:

а, ну як же ж без постановки діагнозів, я з війною і призабула, як це буває)))

Опубліковано:

а ты думала безнаказанно писать в эту тему? Оооо :JC_spank:

Опубліковано:

та ні, питання часу тільки було) наступне буде що я страшна і жирна, чи ще хто шо там дуже хотів сказати і не мав приводу раніше

Опубліковано:

без фото не будет))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...