my_fair_lady Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 стільки цікавих речей навколо, а ще мозок гад заточений під те, що як розігнався вирішувати завдання, то його фіг зупиниш. а ще жінки вічно зайо*ані усім мультитаскінгом і менеджерінгом. якщо сім"я чи тим паче діти - то ти зайо*ана і без сексу. постійно. стандартний mode on. кожного дня, ІМХО, це для молоді, яка нічим не обтяжена.
my_fair_lady Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 а потім людей починає довбати криза середнього віку, чи шо?) нереалізовані у юності мулатки і усе інше?
Faust Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 Думать ежедневно про секс или думать об аккредитации вуза/специальности, то уж лучше первое) А то со слов Тани думать о сексе регулярно - это как-то слишком утомительно и подходит только для необремененных какими-то заботами людей, а вот постоянно быть чем-то занятым другим, чтоб не оставалось свободного времени - это в порядке вещей
my_fair_lady Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 ну так бути зайнятим, це, на жаль, реалії життя) ще й новинами голова зайнята постійно. між робочими питаннями жінки ще як правило всовують всілякі прання, прибирання, приготування, закупи, і залежно від складу сім"ї ще немало чи дуже дофіга справ. мультитаскінг, мать його. у чоловіків з цим гірше. перевірено.
my_fair_lady Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 а, ну як же ж без постановки діагнозів, я з війною і призабула, як це буває)))
OlegRO Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 а ты думала безнаказанно писать в эту тему? Оооо :JC_spank:
my_fair_lady Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 та ні, питання часу тільки було) наступне буде що я страшна і жирна, чи ще хто шо там дуже хотів сказати і не мав приводу раніше
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз