my_fair_lady Опубликовано 5 июля, 2022 Опубликовано 5 июля, 2022 стільки цікавих речей навколо, а ще мозок гад заточений під те, що як розігнався вирішувати завдання, то його фіг зупиниш. а ще жінки вічно зайо*ані усім мультитаскінгом і менеджерінгом. якщо сім"я чи тим паче діти - то ти зайо*ана і без сексу. постійно. стандартний mode on. кожного дня, ІМХО, це для молоді, яка нічим не обтяжена.
my_fair_lady Опубликовано 5 июля, 2022 Опубликовано 5 июля, 2022 а потім людей починає довбати криза середнього віку, чи шо?) нереалізовані у юності мулатки і усе інше?
Terror Опубликовано 5 июля, 2022 Опубликовано 5 июля, 2022 Думать ежедневно про секс или думать об аккредитации вуза/специальности, то уж лучше первое) А то со слов Тани думать о сексе регулярно - это как-то слишком утомительно и подходит только для необремененных какими-то заботами людей, а вот постоянно быть чем-то занятым другим, чтоб не оставалось свободного времени - это в порядке вещей
my_fair_lady Опубликовано 5 июля, 2022 Опубликовано 5 июля, 2022 ну так бути зайнятим, це, на жаль, реалії життя) ще й новинами голова зайнята постійно. між робочими питаннями жінки ще як правило всовують всілякі прання, прибирання, приготування, закупи, і залежно від складу сім"ї ще немало чи дуже дофіга справ. мультитаскінг, мать його. у чоловіків з цим гірше. перевірено.
my_fair_lady Опубликовано 5 июля, 2022 Опубликовано 5 июля, 2022 а, ну як же ж без постановки діагнозів, я з війною і призабула, як це буває)))
OlegRO Опубликовано 5 июля, 2022 Опубликовано 5 июля, 2022 а ты думала безнаказанно писать в эту тему? Оооо :JC_spank:
my_fair_lady Опубликовано 5 июля, 2022 Опубликовано 5 июля, 2022 та ні, питання часу тільки було) наступне буде що я страшна і жирна, чи ще хто шо там дуже хотів сказати і не мав приводу раніше
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти