my_fair_lady Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 а, так фоток же ж давно нема, то й тоді нагоди не буде. ну шо ж.
Faust Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 наступне буде що я страшна і жирна В этой же теме и про всякие извращения тоже говорят. так что норм ))
my_fair_lady Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 ну так говоріть собі й далі, хто я така, щоб когось засуджувати)))
Outlawif Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 Так сублимация это ж не диагноз. Не понимаю, зачем все эти работы и заботы, если о сексе некогда подумать.
OlegRO Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 сублимация это ж не диагноз. phpBB [media]
my_fair_lady Опубліковано: 5 липня 2022 Опубліковано: 5 липня 2022 Не понимаю, зачем все эти работы и заботы, если о сексе некогда подумать. ну бо це життя таке. треба незважаючи на війну за щось жити, щось їсти, про щось дбати і так далі. варіантів якби особливо нема. хоча планування короткострокове. але однаково є витрати на донати, треба щось відкласти, ну і закрити нагальні потреби. можна взагалі дійти до думки "зачєм так жить", але ну типу зараз це взагалі дуже філософське питання, я б його скоротила до "навіщо жить". UPD. ну і я не говорила ВЗАГАЛІ не думати. але і не кожен день)))
Magnum_357 Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Не. Выше писал почему. Ну и не так все быстро. Общаемся, планируем обычно все на выходные. Отпиши потом, получилось или нет. Если да, то как все прошло)
Cardopusher Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Таня. Я если что каждый день думаю) И часто.
my_fair_lady Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 ну от у кому-у кому, а у тобі я й не сумнівалася)))
Finanse Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 розлученню з колишнєю MaJ0r, довго разом були?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз