Cardopusher Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Мат. нарушил правило форума. неудобно было завуалировать. Так и думал блин) В общем я думаю что начал обращать внимание на ситуации/предложения, на которые раньше не обращал.
my_fair_lady Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 а Таня матюкається, то треба хоч звернути увагу, чи не витираються мої пости у зв"язку з цим))) а то я коли зла, то можу й не помітити. коротше, Вова, щиро заздрю твоєму тайм-менеджменту)))
my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 хлопці, оскільки вже дах їде, давайте тупе опитування проведу) а потім розкажу свій досвід чи реально за умови що дві людини (і чоловік, і жінка) вільні і без стосунків, що вони "просто посплять разом". посплять - у прямому значенні. ну типу лягли спати у одне ліжко, і ніхто ні до кого не приставатиме. бо я стара і цинічна тьотка, у таке не вірю.
UrriL Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 Разве что если они оба крокодилы, у которых друг на друга не встаёт. А, ну есть ещё новомодное извращение - "асексуалы". У таких тоже возможно.
my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 мені був аргумент, що можна ж домовитися типу, що ні-ні) я десь приблизно так і думаю, але може то через досвід, який підтверджує таку точку зору :to_become_senile:
VUBlack Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 бо я стара і цинічна тьотка, у таке не вірю. my_fair_lady, було і таке)), нічого тут дивного нема, якщо ці двоє захочуть перепихнутись, то і в туалеті це зроблять, а якщо не захочуть, то і одне ліжко на двох нічого не змінить
my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 цікаво, в кого ще які думки і досвід)
OlegRO Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 лягли спати у одне ліжко, і ніхто ні до кого не приставатиме. досвид показуе що жинкам не можна довиряти у такий вариант сну))
Outlawif Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 Договориться можно всегда. И даже иногда договоренности могут сработать. Можно еще усложнить задачу: спать голыми и в обнимку чтоб теплее было.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз