Cardopusher Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 посплять - у прямому значенні. ну типу лягли спати у одне ліжко, і ніхто ні до кого не приставатиме. my_fair_lady, Можно. Даже я когда-то так смог. Правда я хотел а она нет)) А один раз было такое, что договорились и я не особо хотел. Но она походу все слпанировала... Была голенькая и начала тереться об меня... ну и я не смог выдержать, захотел.
my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 досвид показуе що жинкам не можна довиряти у такий вариант сну)) та. а чоловіки які підступні бувають! то вони тільки друзі, а потім починається, що може й не тільки. чекала поки Кардо відповість))))
VUBlack Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 цікаво, в кого ще які думки і досвід) my_fair_lady, а взагалі питати таке у тестостеронвих маньяків, такий собі варіант))) то вони тільки друзі my_fair_lady, була у мене подружка, яка казала, що секс дружбі не заважає))
my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 а взагалі питати таке у тестостеронвих маньяків, такий собі варіант))) ну в мене більше нема в кого, не в чоловіка ж))) в мене з "друзями" була трошки інша ситуація. то я думала, що вони друзі, а в них були на мене інші плани.
Cardopusher Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 Я только одного мужика встречал, который хоть как-то не хотел свою подругу. Даже просто подумать, в фантазиях. Потом оказалось что он все это время хотел её парня…. И в итоге хз как, хз в какой ситуации, сделал ему минет. Это она такое рассказывала. Причина по которой расстались.
my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 Вова, дякую тобі, що даєш 5 хвилин щоб подумати НЕ про війну)))
Cardopusher Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 ооййй даже у меня было шото подобное, 2 раза. после чего мой уровень толерантности к меньшинствам снизился.
my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 в межах "время оуительных историй"(ТМ) цікаво, якого досвіду в тебе НЕ було :pod_stolom:
55Pavilion Опубліковано: 18 липня 2022 Опубліковано: 18 липня 2022 Я только одного мужика встречал, который хоть как-то не хотел свою подругу. Даже просто подумать, в фантазиях. Потом оказалось что он все это время хотел её парня…. И в итоге хз как, хз в какой ситуации, сделал ему минет. Это она такое рассказывала. Причина по которой расстались. ооййй даже у меня было шото подобное, 2 раза. после чего мой уровень толерантности к меньшинствам снизился. што?
MaJ0r Опубліковано: 18 липня 2022 Опубліковано: 18 липня 2022 даже у меня было шото подобное, 2 раза. Cardopusher, не совсем ясно кто кому минет делал ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз