Перейти до публікації

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 20,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
чи реально за умови що дві людини (і чоловік, і жінка) вільні і без стосунків, що вони "просто посплять разом". посплять -
my_fair_lady,

мабуть. Але це погана ідея навіть якщо є стосунки у обох.

Звісно могуть бути різни кейси як-то: гори, або інший похід, пʼяни вдимину на вечирці і іх поклали разом та таке. Але в інших випадках я б не випробував долю, тому що спати разом у прямому сенсі звісно робить можливість більш близьких стосунків значно легшою, ваш кеп

Опубліковано:

так і я ж про шо) у мене колись був такий досвід якраз під час вимушеної спільної ночівлі із колегами чи друзями після заходів. я тоді була і незаміжня, і не у стосунках.

обидва рази закінчувалися спробами почати мене обіймати, і геть не по-дружньому. мені це не сподобалося і хлопці були випроводжені спати деінде.

тому й не вірю в "ну ми тут просто в одному ліжку поспимо". ага, канєшна.

Опубліковано:
што?
Pavilio,

не совсем ясно кто кому минет делал ))
MaJ0r,

Чудак хотел мне сделать минет.

Вообще левый. Англичанин но похож на индуса.

Было в клубе, причем не так давно. Где-то год назад.

А я то думал, чего он меня угощал, ахах)

Потом подходит и говорит "ты ничего не подумай, я строго гетеро, есть жена и дети (вот фото), но я бы тебе хотел отсосать" . Я офигел.

Опубліковано:
не вірю в "ну ми тут просто в одному ліжку поспимо". ага, канєшна.

Буквально нещодавно, як вибирався на велику землю, був такий випадок, заморозилась мамзель, не силувати ж. Щоправда зранку одумалась і дві доби мов кролики)

Потом подходит и говорит "ты ничего не подумай, я строго гетеро, есть жена и дети (вот фото), но я бы тебе хотел отсосать" . Я офигел.

Колись аж протверезів від несподіванки. Синім двіжом завалились в будинок до одного з компанії, всі років по 20, студіки, а тому десь ~35, дружина, дитина. За щоку просив, всі послали та потім не згадували інцидент.

Ну як відкритий гей клянчить при кожній зустрічі, то понятно, мов комар надокучливий.

Опубліковано:
Буквально нещодавно, як вибирався на велику землю, був такий випадок, заморозилась мамзель, не силувати ж. Щоправда зранку одумалась і дві доби мов кролики)

ну зрозуміло, що нормальний хлопець силувати не буде. я про те що ситуація неоднозначна, і хтось з двох може захотіти не просто поспати. звичайно, питання і у тому, чи інша сторона не проти. але я б особисто під приводом "ми просто поспимо" у одне ліжко б остерігалася лягати з чоловіком. дівчата не приставали, на щастя, не було таких прецедентів, скільки в кого не ночувала :ag: з дівчатами інша проблема - не протриндіти всю ніч замість спати

• 3 тижні потому...
Опубліковано:

в мене мабуть тупе питання буде. але я не знаю чим допомогти людині, і мені її дуже жаль.

Показать

подруга після розлучення, коли купила окрему квартиру і переїхала, почала пошуки бойфренда на Тіндері. їй всякі попадалися, якщо коротко. десь перед війною попався навіть один адекватний хлопець, айтішник з банку, але вона сказала що він нудний, бо новини зранку читав, а не поліз сексом займатися.

десь у травні вона повернулася до Києва і десь майже біля дому знайомиться з хлопцем з тероборони. вона відразу охарактеризувала його як "одірви і викинь". відразу подумала, що якщо навіть вона так каже, то мабуть треш. так і виявилося. спочатку вони просто скандалили у стилі мексиканських серіалів з биттям посуду, він йшов, потім повертався з квітами і каблучкою. потім почав прикладати руку. було і згвалтування, вона його вигнала після цього в черговий раз.

оце недавно вирішила повернутися до нього знову. він побачив у неї Тіндер на телефоні, відтаскав дівчину у гараж і сильно побив. причому так, щоб мінімально слідів лишити. не відпускав її, поки не викликав друга, і вдвох вони змусили її написати розписку, що вона не має до нього претензій.

ще відразу я казала, що він неврівноважений і не варто з ним зав"язувати стосунки. після згвалтування вона не захотіла заяву до поліції писати. зараз ще більше боїться. чим людині допомогти - поняття не маю. я вже боюся що наступного разу буду їхати у лікарню чи не дай боже до моргу на опізнання.

її мама на окупованій території, більше родичів нема.

Опубліковано:
в мене мабуть тупе питання буде. але я не знаю чим допомогти людині, і мені її дуже жаль.

Чет я не врубился, то ты на полном серьезе или просто иронизируешь с нее? К психиатру пусть пойдет. Типичная любительница "альфа-самцов". Таких не жалко.

Опубліковано:

та ні, не іронізую. у мене в голові не вкладається, навіщо з таким хлопцем взагалі мати справу. він же у припадку може скалічити чи вбити.

пропонувала їй психолога. буду далі наполягати, щоб все-таки звернулася до якогось фахівця. бо не знаю, чим ще можу допомогти.

Опубліковано:
та ні, не іронізую. у мене в голові не вкладається, навіщо з таким хлопцем взагалі мати справу. він же у припадку може скалічити чи вбити.

пропонувала їй психолога. буду далі наполягати, щоб все-таки звернулася до якогось фахівця. бо не знаю, чим ще можу допомогти.

my_fair_lady,

Да там между ног свербит на таких. Вряд ли что-то поможет. Есть такие барышни. Айтишник скучен и не интересен. Опасный парень возбуждает и привлекает. Может с возрастом поменяется, хз. Главное не знакомь ее со спокойными и нормальными парнями. Они такого не заслуживают.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...