my_fair_lady Опубликовано 18 июля, 2022 Опубликовано 18 июля, 2022 :pod_stolom: ржу, дякую що зранку розвеселили
MaJ0r Опубликовано 18 июля, 2022 Опубликовано 18 июля, 2022 чи реально за умови що дві людини (і чоловік, і жінка) вільні і без стосунків, що вони "просто посплять разом". посплять - my_fair_lady, мабуть. Але це погана ідея навіть якщо є стосунки у обох. Звісно могуть бути різни кейси як-то: гори, або інший похід, пʼяни вдимину на вечирці і іх поклали разом та таке. Але в інших випадках я б не випробував долю, тому що спати разом у прямому сенсі звісно робить можливість більш близьких стосунків значно легшою, ваш кеп
my_fair_lady Опубликовано 18 июля, 2022 Опубликовано 18 июля, 2022 так і я ж про шо) у мене колись був такий досвід якраз під час вимушеної спільної ночівлі із колегами чи друзями після заходів. я тоді була і незаміжня, і не у стосунках. обидва рази закінчувалися спробами почати мене обіймати, і геть не по-дружньому. мені це не сподобалося і хлопці були випроводжені спати деінде. тому й не вірю в "ну ми тут просто в одному ліжку поспимо". ага, канєшна.
Cardopusher Опубликовано 18 июля, 2022 Опубликовано 18 июля, 2022 што? Pavilio, не совсем ясно кто кому минет делал )) MaJ0r, Чудак хотел мне сделать минет. Вообще левый. Англичанин но похож на индуса. Было в клубе, причем не так давно. Где-то год назад. А я то думал, чего он меня угощал, ахах) Потом подходит и говорит "ты ничего не подумай, я строго гетеро, есть жена и дети (вот фото), но я бы тебе хотел отсосать" . Я офигел.
Jazzman Опубликовано 18 июля, 2022 Опубликовано 18 июля, 2022 не вірю в "ну ми тут просто в одному ліжку поспимо". ага, канєшна. Буквально нещодавно, як вибирався на велику землю, був такий випадок, заморозилась мамзель, не силувати ж. Щоправда зранку одумалась і дві доби мов кролики) Потом подходит и говорит "ты ничего не подумай, я строго гетеро, есть жена и дети (вот фото), но я бы тебе хотел отсосать" . Я офигел. Колись аж протверезів від несподіванки. Синім двіжом завалились в будинок до одного з компанії, всі років по 20, студіки, а тому десь ~35, дружина, дитина. За щоку просив, всі послали та потім не згадували інцидент. Ну як відкритий гей клянчить при кожній зустрічі, то понятно, мов комар надокучливий.
my_fair_lady Опубликовано 18 июля, 2022 Опубликовано 18 июля, 2022 Буквально нещодавно, як вибирався на велику землю, був такий випадок, заморозилась мамзель, не силувати ж. Щоправда зранку одумалась і дві доби мов кролики) ну зрозуміло, що нормальний хлопець силувати не буде. я про те що ситуація неоднозначна, і хтось з двох може захотіти не просто поспати. звичайно, питання і у тому, чи інша сторона не проти. але я б особисто під приводом "ми просто поспимо" у одне ліжко б остерігалася лягати з чоловіком. дівчата не приставали, на щастя, не було таких прецедентів, скільки в кого не ночувала :ag: з дівчатами інша проблема - не протриндіти всю ніч замість спати
my_fair_lady Опубликовано 2 августа, 2022 Опубликовано 2 августа, 2022 в мене мабуть тупе питання буде. але я не знаю чим допомогти людині, і мені її дуже жаль. Показать подруга після розлучення, коли купила окрему квартиру і переїхала, почала пошуки бойфренда на Тіндері. їй всякі попадалися, якщо коротко. десь перед війною попався навіть один адекватний хлопець, айтішник з банку, але вона сказала що він нудний, бо новини зранку читав, а не поліз сексом займатися. десь у травні вона повернулася до Києва і десь майже біля дому знайомиться з хлопцем з тероборони. вона відразу охарактеризувала його як "одірви і викинь". відразу подумала, що якщо навіть вона так каже, то мабуть треш. так і виявилося. спочатку вони просто скандалили у стилі мексиканських серіалів з биттям посуду, він йшов, потім повертався з квітами і каблучкою. потім почав прикладати руку. було і згвалтування, вона його вигнала після цього в черговий раз. оце недавно вирішила повернутися до нього знову. він побачив у неї Тіндер на телефоні, відтаскав дівчину у гараж і сильно побив. причому так, щоб мінімально слідів лишити. не відпускав її, поки не викликав друга, і вдвох вони змусили її написати розписку, що вона не має до нього претензій. ще відразу я казала, що він неврівноважений і не варто з ним зав"язувати стосунки. після згвалтування вона не захотіла заяву до поліції писати. зараз ще більше боїться. чим людині допомогти - поняття не маю. я вже боюся що наступного разу буду їхати у лікарню чи не дай боже до моргу на опізнання. її мама на окупованій території, більше родичів нема.
MrGreenZ Опубликовано 2 августа, 2022 Опубликовано 2 августа, 2022 в мене мабуть тупе питання буде. але я не знаю чим допомогти людині, і мені її дуже жаль. Чет я не врубился, то ты на полном серьезе или просто иронизируешь с нее? К психиатру пусть пойдет. Типичная любительница "альфа-самцов". Таких не жалко.
my_fair_lady Опубликовано 2 августа, 2022 Опубликовано 2 августа, 2022 та ні, не іронізую. у мене в голові не вкладається, навіщо з таким хлопцем взагалі мати справу. він же у припадку може скалічити чи вбити. пропонувала їй психолога. буду далі наполягати, щоб все-таки звернулася до якогось фахівця. бо не знаю, чим ще можу допомогти.
MrGreenZ Опубликовано 2 августа, 2022 Опубликовано 2 августа, 2022 та ні, не іронізую. у мене в голові не вкладається, навіщо з таким хлопцем взагалі мати справу. він же у припадку може скалічити чи вбити. пропонувала їй психолога. буду далі наполягати, щоб все-таки звернулася до якогось фахівця. бо не знаю, чим ще можу допомогти. my_fair_lady, Да там между ног свербит на таких. Вряд ли что-то поможет. Есть такие барышни. Айтишник скучен и не интересен. Опасный парень возбуждает и привлекает. Может с возрастом поменяется, хз. Главное не знакомь ее со спокойными и нормальными парнями. Они такого не заслуживают.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти