Attila Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 Да откуда ты знаешь, что он ее бьет, мож игры какие, БСДМ например.
my_fair_lady Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 ну звісно що він її не при свідках б"є, це очевидно. а у гараж взагалі вночі відніс під час комендантської години.
MaJ0r Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 якась сумна історія. Я б порадив триматися від того хлопця подалі
MrGreenZ Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 Как-то ты грубо и жестко. Человека изнасиловали и побили. Cardopusher, Не очень похоже это на изнасилование. После изнасилования заяву пишут ну или как минимум не принимают такого парня взад.
my_fair_lady Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 ще після їхнього знайомства їй те саме казала. тепер вона каже що усе розуміє і розуміла, але робила як робила.
my_fair_lady Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 Не очень похоже это на изнасилование. ну а як ще назвати секс НЕ за обопільною згодою?
Outlawif Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 Я б порадив триматися від того хлопця подалі И от той дивчини теж. Бо вона якась йо..ута. як ще назвати Да как ни назови, продолбала она уже момент. Теперь пусть уходит от него, или его выгоняет, как оно там у них устроено непонятно. Если побьет, то по факту побоев сразу заяву. Изнасилует снова - заяву. Пусть что-то делает сама. Помогать кому-то, кто не желает быть спасенным - будешь виноват(а) потом, это 100%.
my_fair_lady Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 Кирил, я теж подумала як ти, і намагаюся зайве не лізти. мене спитали думку - я сказала знов, щоб трималася від нього подалі. і до психотерапевта звернулася.
OlegRO Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 заяву можно и сейчас написать, суды даже выпишут запрет ему на приближение к ней психотерапевты и психи другие до жопы - скажут это у нее от отца, его трусов на кухне у нее подсознательное як людину переконати звернутися кудись? наприклад, є організація "Ла страда", сходи с ней туда, скажи, что ее там проконсультируют как не допустить больше насилия а там уже от профессионализма этой организации зависит, смогут они ей втокмачить или она мазо по жизни
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз