VUBlack Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Ага. А ну бегом в тему интересно и познавательно, разведем щас великий диспут на писят страниц про сознание, принцип причинности и мультивселенную ) Побежал за попкорном, не разочаруйте меня))
Attila Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 якось не гарно так писати і трохи провокативно Finanse, не переймайся друже, я всього то скопіював її текст, який вона мені провокативно написала. міняти самок і розплоджувати свй генофонд Finanse, ну как тебе сказать...большинство не хочет идти на серьезные отношения, когда узнают что ты отец- одиночка двоих детей. И вроде много девушек хороших, но тянет что то на плохих. А так я детей люблю, но не могу позволить себе больше, чем смогу прокормить.
MaJ0r Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Если у тебя двое деточек, тогда получается ты можешь на своем опыте прочувствовать все сложности, которые испытывают дамы с ребенком ищущие отношения. Молодец что воспитываешь их
Jazzman Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Attila, вітаю, друже, можеш міняти самок і розплоджувати свй генофонд Досить стрьомна затія, потім все життя батрачити щоб прогодувати десяток дітей від малознайомих жінок. То наші батьки могли, в нас же час швидко знайдуть.
marinacopy Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Finanse, не переймайся друже, я всього то скопіював її текст, який вона мені провокативно написала. Не обольщайся, текст был к тебе как раз не конкретизирован, а подобного рода отношении в целом. Слишком много на себя примеряешь)
Finanse Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Досить стрьомна затія Jazzman, в цьому і вся сіль, треба бути готовим до наслідків разведем щас великий диспут на писят страниц про сознание, принцип причинности и мультивселенную ) 0utlaw, Всі мої роздуми на цю тему ведуть до відсутності сенсу буття і, вкотре повторюсь, визнання абсолютного хаосу. Так що якщо я раніше читав логіку і філософію, то зараз читаю дарк фентезі і історичні книги про хрестоносців (оце були дійсно чорні і жорстокі часи і ордени, а реальність переважно більш шокує ніж будьяка фантазія)
Attila Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 испытывают дамы с ребенком MaJ0r, а то, я ведь раньше, как только узнавал что у дамы ребенок, сразу дистанцировался. А вон оно как вышло. Еще хочу сказать, что у дам есть такой нюанс, называется своя рубашка ближе к телу - т.е. ее ребенок на первом месте, а твои уже потом. Такое отношение очень не приятно.
Finanse Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 как только узнавал что у дамы ребенок, сразу дистанцировался Attila, карма?
Attila Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 карма? Finanse, так друже, напевно, але можно мене було покарати не так жорстко, хоча та карма від жінок не тільки за те...
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 до відсутності сенсу буття Очевидный факт) Куда интереснее, как это все работает.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз