Finanse Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Не знаю, я не вірю в карму) Раз тем про сім'ю - то якраз розповсюджене твердження що діти то щастя. Можете мене загівнити, але все своє життя переконуюсь в протилежному...
Finanse Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Куда интереснее, как это все работает. 0utlaw, Як може працювати модель без цілі і змісту? Помоєму тільки хаотично. Виходи два - нескінченне існування матерії, або повна пустота. А ще є вірування в те що це все ітак відсутність, а наше буття це сон якогось будди, або іншого людинослона.
marinacopy Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Jazzman, Всі мої роздуми на цю тему ведуть до відсутності сенсу буття і, вкотре повторюсь, визнання абсолютного хаосу. Так що якщо я раніше читав логіку і філософію, то зараз читаю дарк фентезі і історичні книги про хрестоносців (оце були дійсно чорні і жорстокі часи і ордени, а реальність переважно більш шокує ніж будьяка фантазія) Свят для большинства людей которые живут по принципу хата-зарплата-дети-церковь-нажраться в тяпницу в говно мы поломки общества. А же приблизительно того же мнения
marinacopy Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Можете мене загівнити, але все своє життя переконуюсь в протилежному... Дети это ответственность. И из-за гиперответственности я к семейству более чем 2 человека не стремлюсь, тем более со своими расстройствами мозга. Мне 3 котов с головой, которые если приболеют, я себе места не найду. А после смерти первого питомца меня калдыбенило 4 года.... Детей моя ЦНС точно не выдержит
Finanse Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 мы поломки общества marinacopy, якщо все суспільство неадекватне то адекватний індивід виділяється і несе загрозу, відповідно потребує ізоляції і перебудови мислення щоб не заражати "здорове" суспільство своїми хворобливими ідеями
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 тільки хаотично Смотря какое значение ты туда вкладываешь. Научный хаос - очень упорядоченная величина и работает по строгим правилам. Но без целеполагания. Тело, которое катится с горки - школьный пример из физики. Никакого смысла в это движение никто не вкладывал. Но мы можем идеально рассчитать скорость, импульс, время, что угодно. Все работает как часы. Смысл не нужен, его переоценивают)
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 вот чистая женская логика, т.с. в первозданном виде тут про гроші було, я про гроші й відповіла. не у них справа. чувак може взагалі тільки збитки приносити, але мати стосунки з дівчиною.
Finanse Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Смысл не нужен, его переоценивают) 0utlaw, поломав мені мозок))
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 бачилася з подругою. їй вже і колега наш дав координати, куди поїхати і зняти побої. і дзвонила знайомому адвокату вона. я дала телефон гарячої лінії для консультації. але за неї ніхто не піде і не зробить. хахаль її вчора прийшов речі забрати (вона у двір винесла) і знов величезний букет квітів приніс. кожного разу після того як дічь творив, приносив. єбанько. наче це якось його провину відміняє. синці в неї величезні з крововиливами, особливо на ногах.
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Ебанько, не ебанько, а работало ж всегда...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз