Перейти к содержанию

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Не знаю, я не вірю в карму)

Раз тем про сім'ю - то якраз розповсюджене твердження що діти то щастя. Можете мене загівнити, але все своє життя переконуюсь в протилежному...

• Ответов 20.6 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Топ авторов темы

Опубликовано
Куда интереснее, как это все работает.
0utlaw,

Як може працювати модель без цілі і змісту? Помоєму тільки хаотично. Виходи два - нескінченне існування матерії, або повна пустота. А ще є вірування в те що це все ітак відсутність, а наше буття це сон якогось будди, або іншого людинослона.

Опубликовано
Jazzman,

Всі мої роздуми на цю тему ведуть до відсутності сенсу буття і, вкотре повторюсь, визнання абсолютного хаосу. Так що якщо я раніше читав логіку і філософію, то зараз читаю дарк фентезі і історичні книги про хрестоносців (оце були дійсно чорні і жорстокі часи і ордени, а реальність переважно більш шокує ніж будьяка фантазія)

Свят для большинства людей которые живут по принципу хата-зарплата-дети-церковь-нажраться в тяпницу в говно мы поломки общества. А же приблизительно того же мнения

Опубликовано
Можете мене загівнити, але все своє життя переконуюсь в протилежному...

Дети это ответственность. И из-за гиперответственности я к семейству более чем 2 человека не стремлюсь, тем более со своими расстройствами мозга. Мне 3 котов с головой, которые если приболеют, я себе места не найду. А после смерти первого питомца меня калдыбенило 4 года.... Детей моя ЦНС точно не выдержит

Опубликовано
мы поломки общества
marinacopy,

якщо все суспільство неадекватне то адекватний індивід виділяється і несе загрозу, відповідно потребує ізоляції і перебудови мислення щоб не заражати "здорове" суспільство своїми хворобливими ідеями

Опубликовано
тільки хаотично
Смотря какое значение ты туда вкладываешь. Научный хаос - очень упорядоченная величина и работает по строгим правилам. Но без целеполагания.

Тело, которое катится с горки - школьный пример из физики. Никакого смысла в это движение никто не вкладывал. Но мы можем идеально рассчитать скорость, импульс, время, что угодно. Все работает как часы. Смысл не нужен, его переоценивают)

Опубликовано
вот чистая женская логика, т.с. в первозданном виде

тут про гроші було, я про гроші й відповіла. не у них справа. чувак може взагалі тільки збитки приносити, але мати стосунки з дівчиною.

Опубликовано
Смысл не нужен, его переоценивают)
0utlaw,

поломав мені мозок))

Опубликовано

бачилася з подругою. їй вже і колега наш дав координати, куди поїхати і зняти побої. і дзвонила знайомому адвокату вона. я дала телефон гарячої лінії для консультації. але за неї ніхто не піде і не зробить.

хахаль її вчора прийшов речі забрати (вона у двір винесла) і знов величезний букет квітів приніс. кожного разу після того як дічь творив, приносив. єбанько. наче це якось його провину відміняє. синці в неї величезні з крововиливами, особливо на ногах.

Опубликовано

Ебанько, не ебанько, а работало ж всегда...

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...