MaJ0r Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 которым предшествует тот самый совместный ритуальный поход в ресторан, к которому женщина тратит дня три на изменение внешности, миллиард на белье, избавление от волосяного покрова, обзвона знакомых с одалживанием одежды, украшений, тощо OlegRO, как была когда-то шутка, а вдруг контакт, а я не готов(а)(с). Лучше быть всегда избавленными от волосяного покрова и в хорошем белье, а мужчинам в чистых трусах без солнышка спереди и носки, чтобы без дырок)
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 бля, я у такий ресторан навіть не пішла б зараз. взагалі, у мене завжди був принцип - замовляти рівно стільки, за шо я можу у випадку чого сама заплатити. как была когда-то шутка, а вдруг контакт, а я не готов(а)(с). Лучше быть всегда избавленными от волосяного покрова и в хорошем белье до речі, так))) чоловік кожен день он мене бачить, то хай бачить у гарному вигляді за можливості
MaJ0r Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 та где вы дети-студенты и где ресторан со счетом в 20-30 т OlegRO, херасе счет. Я могу заплатить, но не готов морально никак, какая бы там не была писечка-королева. То ты уже о "жирных" котах говоришь
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 на 20 тисяч стільки огірків на консервацію можна купити, ви шо)))
Attila Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 со счетом в 20-30 т Да перестаньте охать и ахать, это он в теньге указал, а не в грривнах, для шутки наверно. Ну не может же моя годовая сумма на питание уйти вот так за один вечер в ресторане)
OlegRO Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 То ты уже о "жирных" котах говоришь я говорю лишь о проведенном статистическом исследовании, где выяснили сумму, при которой 99% трусов сползают вниз не об Украине и "как нужно" действовать меня бы конечно устраивали "принципиальные Татьяны", минимально заказывающие и оплачивающие себя, но дающие из-за моего искрометного юмора и раскаченной волосатой груди)
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 ну шо поробиш, принципова Таня вже зайнята чуваком з волохатим усім чим можна :pod_stolom: але в мене завжди була установка, що я нікому нічого не маю бути винна. якщо чувак думає, що я йому секс за похід у ресторан винна, а я на той секс не збиралася і не підписувалася, то хай йде за руським кораблем. а якщо реальна взаємна симпатія, то мені не треба ресторан за 20 тис. я в такому б почувалася некомфортно, пардон. для порівняння - святкування мого ДН на двох обійшлося у 850 грн. решту 19.150 грн я краще на військових витрачу)))
MaJ0r Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 я говорю лишь о проведенном статистическом исследовании, где выяснили сумму, при которой 99% трусов сползают вниз OlegRO, понял, упустил этот момент. Мой кент рассказывал, о категории баб, которые так сказать проверяли "кавалеров" в ресторанах, заказывая дорогое бухло. Ну это Киев, на переферии всяко прпроще. Впрочем с таким контингентом в рестораны не ходил.
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 от блін, а я ж навіть не п"ю. того і цінники в закладах такі скромні :pod_stolom: і чоловік від мене цю дурну звичку перейняв
VUBlack Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Раз тем про сім'ю - то якраз розповсюджене твердження що діти то щастя. Можете мене загівнити, але все своє життя переконуюсь в протилежному... Finanse, своїх, я так розумію в тебе нема? Діти - щастя, але щастя, то важка штука, не кожний зможе підняти та нести))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз