Перейти до публікації

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Finanse, відчуваєш себе щасливим коли досяг якоїсь мети, наприклад набрав сухої маси кіл 5? Важко було?

Процес досягнення не легкий і не назвав би його щастям. Досягнуту ціль можу так назвати, за умови що вона задовольнить очікування.

• Відповіді 20,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
губи накачувати
кст, был показательный момент у меня. Спорил с девушкой (чужой) за столом на вечеринке, что ее утверждение о своих собственных красивых от природы губах разобьется об общественный бабский тренд и пешую доступность салонов бьюти-хирургии

прошел год. полкубика в сториз из салона вижу

)))

кст, вот твоей подруге специально сегодня выкатили

https://mvs.gov.ua/uk/news/u-mvs-prezentuva...enogo-nasilstva

ссылок не дали))) страна идиотов

Опубліковано:

дякую, подруга вже сама знайшла і мені скинула з питанням, що я чула про цю організацію (Розірви коло). у ТГ-каналі новин були і телефони, і посилання.

з приводу губ. не знаю, сама не сперечаюся і нічого нікому не доводжу. подобається комусь - ну хай роблять на здоров"я, може людина від того щасливішою стане. собі б не робила, але в цілому байдуже.

Опубліковано:

Губки и тд, крайне полезные процедуры. Конечно кому-то от природы с губами повезло, как мне, но я ж не девушка епт. Мои барышни делали губки и другие процедуры, с умом, без излишнего фанатизма. В конкретно их случаях, гораздо лучше после, чем было до.

Опубліковано:

а можна собі так подобатися і не перевіряти, чи буде краще до, ніж після?) ну типу і так норм. не тому що не можу собі дозволити, просто ніколи не виникало бажання.

Опубліковано:
а можна собі так подобатися
Конечно можно. Бодипозитив сейчас в тренде.
Опубліковано:

Без тренда себе нравиться тоже можно, но уже не всегда.

Это ж не только губ касается. Тут вообще форум качков, где семеро из десяти себе не нравятся и потому в качалку ходят. Чтоб что-то поменять в сторону, которая больше нравится. Менять себя - естественное желание. Люди этим испокон веку занимаются:

Опубліковано:

ну так я теж тренуюся і стежу за харчуванням, бо жирною собі не подобаюся) ще всякі штуки на обличчя мажу і ліплю, епіляції там, манікюр-педікюр собі роблю, волосся фарбую і так далі. жінкам і без уколів в обличчя сильно дофіга всього треба робити)))

Опубліковано:
Показать
ну Таня так не загорит

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...