Finanse Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Finanse, відчуваєш себе щасливим коли досяг якоїсь мети, наприклад набрав сухої маси кіл 5? Важко було? Процес досягнення не легкий і не назвав би його щастям. Досягнуту ціль можу так назвати, за умови що вона задовольнить очікування.
OlegRO Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 губи накачувати кст, был показательный момент у меня. Спорил с девушкой (чужой) за столом на вечеринке, что ее утверждение о своих собственных красивых от природы губах разобьется об общественный бабский тренд и пешую доступность салонов бьюти-хирургии прошел год. полкубика в сториз из салона вижу ))) кст, вот твоей подруге специально сегодня выкатили https://mvs.gov.ua/uk/news/u-mvs-prezentuva...enogo-nasilstva ссылок не дали))) страна идиотов
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 дякую, подруга вже сама знайшла і мені скинула з питанням, що я чула про цю організацію (Розірви коло). у ТГ-каналі новин були і телефони, і посилання. з приводу губ. не знаю, сама не сперечаюся і нічого нікому не доводжу. подобається комусь - ну хай роблять на здоров"я, може людина від того щасливішою стане. собі б не робила, але в цілому байдуже.
MaJ0r Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Губки и тд, крайне полезные процедуры. Конечно кому-то от природы с губами повезло, как мне, но я ж не девушка епт. Мои барышни делали губки и другие процедуры, с умом, без излишнего фанатизма. В конкретно их случаях, гораздо лучше после, чем было до.
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 а можна собі так подобатися і не перевіряти, чи буде краще до, ніж після?) ну типу і так норм. не тому що не можу собі дозволити, просто ніколи не виникало бажання.
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 а можна собі так подобатися Конечно можно. Бодипозитив сейчас в тренде.
Outlawif Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 Без тренда себе нравиться тоже можно, но уже не всегда. Это ж не только губ касается. Тут вообще форум качков, где семеро из десяти себе не нравятся и потому в качалку ходят. Чтоб что-то поменять в сторону, которая больше нравится. Менять себя - естественное желание. Люди этим испокон веку занимаются: Показать
my_fair_lady Опубліковано: 3 серпня 2022 Опубліковано: 3 серпня 2022 ну так я теж тренуюся і стежу за харчуванням, бо жирною собі не подобаюся) ще всякі штуки на обличчя мажу і ліплю, епіляції там, манікюр-педікюр собі роблю, волосся фарбую і так далі. жінкам і без уколів в обличчя сильно дофіга всього треба робити)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз