Greeboss Опубліковано: 5 серпня 2022 Опубліковано: 5 серпня 2022 там все патлатые)) Я из чуваков там самый патлатый в клипе, с самыми длинными волосами на башке. :ap:
Greeboss Опубліковано: 5 серпня 2022 Опубліковано: 5 серпня 2022 Всему свое время ) Ну, согласен. :dance: Я брынкать начал уже в пубертатном периоде своей жизни. :JC_humpy: А железки тягать так вообще начал глубоко после двадцати. :to_pick_ones_nose_eat:
my_fair_lady Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 тупе питання у межах опитування. що такого сексуального у шпагаті? а то мене тільки сьогодні просвітили з приводу якогось еротичного підтексту. а для мене просто вправа. тепер не буду на шпагат сідати при знайомих з бігу на стадіоні)))
OlegRO Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 в самом шпагате ничего, но им демонстрируют хорошую растяжку, а значит интересные позы в сексе и перед ним есть еще варик на шпагате женщина лицом к партнеру, но нужен короткий диванчик у меня такого нет(
Outlawif Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 Да главное шоб женщина в шпагате была, а куда ее положить то уже решаемо )
MaJ0r Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 Ох и Таня. Так бы и отдал куда-то, в школу сексуального образования )
Faust Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 тепер не буду на шпагат сідати при знайомих В юбке? ))
my_fair_lady Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 та не треба мене ні в яку школу%) бігала, в лосинах, ну як нормальні люди бігають. потім трохи позаймалася з фітнес-резинками. і порозтягувалася.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз