my_fair_lady Опубликовано 8 августа, 2022 Опубликовано 8 августа, 2022 я про якийсь непристойний підтекст шпагату сьогодні дізналася%) тільки в"їхала, чого друг чоловіка всякі непристойні коментарі іноді підкидував з приводу того, що я тренер з йоги. то бляха його тепер шо, на людях не робити, на тренуваннях не показувати?)))
OlegRO Опубликовано 8 августа, 2022 Опубликовано 8 августа, 2022 на людях не робити, на тренуваннях не показувати?)))паранджу носить, да Таня, люди занимаются сексом, женщин трахают (и некоторых мужчин) - смирись с этим и живи спокойно, не оглядываясь на всё "а что тот подумает?" в школу сексуального образования ) девушка, а вы учитесь или уже умеете? (с) :ag:
my_fair_lady Опубликовано 9 августа, 2022 Опубликовано 9 августа, 2022 та я то живу спокійно, поки до мене отаке знання не приходить))) а так-то пішли усі далеко, в мене розтяжка після бігу. а сьогодні взагалі комплекс на шпагати у клієнтів запланований на тренування.
MaJ0r Опубликовано 9 августа, 2022 Опубликовано 9 августа, 2022 Трошки таємниці від мене. Завжди хотів девушку на шпагаті, гарна розтяжка це великий плюс у секасі як на мене
VUBlack Опубликовано 9 августа, 2022 Опубликовано 9 августа, 2022 Подговори кого нибудь жене подарить курс шпагата))
my_fair_lady Опубликовано 9 августа, 2022 Опубликовано 9 августа, 2022 Трошки таємниці від мене. Завжди хотів девушку на шпагаті, гарна розтяжка це великий плюс у секасі як на мене якщо уява малює усю камасутру, то це не зовсім так :pod_stolom: тим паче якщо чоловік сам як дровинячка. пардон, але у чоловіків із гнучкістю погано. може у йогів-веганів якихось краще, не знаю.
Finanse Опубликовано 13 августа, 2022 Опубликовано 13 августа, 2022 Вчора трохи погуляли, мала(подруга) поки чекали на таксі робила скорпіона(вправа з пілону) на стовпі від дорожнього знаку)) Виглядало таки сексі.
OlegRO Опубликовано 13 августа, 2022 Опубликовано 13 августа, 2022 нет видео - нет веры :bt: Таня шпагат скинула :bs:
Finanse Опубликовано 13 августа, 2022 Опубликовано 13 августа, 2022 Та якось не гарно було знімати відео, то так, вистава тільки для своїх :popcorm1: До речі, якраз в тему, мали брати на роботу таку гарячу штучку, що в нас з начальником аж дух перехопило. Хоча в нього мабуть через те що в неї дві вищі освіти в хороших універах і як вона написала в CV (резюме) - розвинута фантазія і хоче спробувати щось нове, ахах.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти