my_fair_lady Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 я про якийсь непристойний підтекст шпагату сьогодні дізналася%) тільки в"їхала, чого друг чоловіка всякі непристойні коментарі іноді підкидував з приводу того, що я тренер з йоги. то бляха його тепер шо, на людях не робити, на тренуваннях не показувати?)))
OlegRO Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 на людях не робити, на тренуваннях не показувати?)))паранджу носить, да Таня, люди занимаются сексом, женщин трахают (и некоторых мужчин) - смирись с этим и живи спокойно, не оглядываясь на всё "а что тот подумает?" в школу сексуального образования ) девушка, а вы учитесь или уже умеете? (с) :ag:
my_fair_lady Опубліковано: 9 серпня 2022 Опубліковано: 9 серпня 2022 та я то живу спокійно, поки до мене отаке знання не приходить))) а так-то пішли усі далеко, в мене розтяжка після бігу. а сьогодні взагалі комплекс на шпагати у клієнтів запланований на тренування.
MaJ0r Опубліковано: 9 серпня 2022 Опубліковано: 9 серпня 2022 Трошки таємниці від мене. Завжди хотів девушку на шпагаті, гарна розтяжка це великий плюс у секасі як на мене
VUBlack Опубліковано: 9 серпня 2022 Опубліковано: 9 серпня 2022 Подговори кого нибудь жене подарить курс шпагата))
my_fair_lady Опубліковано: 9 серпня 2022 Опубліковано: 9 серпня 2022 Трошки таємниці від мене. Завжди хотів девушку на шпагаті, гарна розтяжка це великий плюс у секасі як на мене якщо уява малює усю камасутру, то це не зовсім так :pod_stolom: тим паче якщо чоловік сам як дровинячка. пардон, але у чоловіків із гнучкістю погано. може у йогів-веганів якихось краще, не знаю.
Finanse Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Вчора трохи погуляли, мала(подруга) поки чекали на таксі робила скорпіона(вправа з пілону) на стовпі від дорожнього знаку)) Виглядало таки сексі.
OlegRO Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 нет видео - нет веры :bt: Таня шпагат скинула :bs:
Finanse Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Та якось не гарно було знімати відео, то так, вистава тільки для своїх :popcorm1: До речі, якраз в тему, мали брати на роботу таку гарячу штучку, що в нас з начальником аж дух перехопило. Хоча в нього мабуть через те що в неї дві вищі освіти в хороших універах і як вона написала в CV (резюме) - розвинута фантазія і хоче спробувати щось нове, ахах.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз