Перейти до публікації

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Та все она знает и понимает)))

• Відповіді 20,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

я про якийсь непристойний підтекст шпагату сьогодні дізналася%) тільки в"їхала, чого друг чоловіка всякі непристойні коментарі іноді підкидував з приводу того, що я тренер з йоги.

то бляха його тепер шо, на людях не робити, на тренуваннях не показувати?)))

Опубліковано:
на людях не робити, на тренуваннях не показувати?)))
паранджу носить, да

Таня, люди занимаются сексом, женщин трахают (и некоторых мужчин) - смирись с этим и живи спокойно, не оглядываясь на всё "а что тот подумает?"

в школу сексуального образования )
девушка, а вы учитесь или уже умеете? (с) :ag:
Опубліковано:

та я то живу спокійно, поки до мене отаке знання не приходить))) а так-то пішли усі далеко, в мене розтяжка після бігу. а сьогодні взагалі комплекс на шпагати у клієнтів запланований на тренування.

Опубліковано:

Трошки таємниці від мене. Завжди хотів девушку на шпагаті, гарна розтяжка це великий плюс у секасі як на мене

Опубліковано:

Подговори кого нибудь жене подарить курс шпагата))

Опубліковано:
Трошки таємниці від мене. Завжди хотів девушку на шпагаті, гарна розтяжка це великий плюс у секасі як на мене

якщо уява малює усю камасутру, то це не зовсім так :pod_stolom: тим паче якщо чоловік сам як дровинячка. пардон, але у чоловіків із гнучкістю погано. може у йогів-веганів якихось краще, не знаю.

Опубліковано:

Вчора трохи погуляли, мала(подруга) поки чекали на таксі робила скорпіона(вправа з пілону) на стовпі від дорожнього знаку))

Виглядало таки сексі.

Опубліковано:

нет видео - нет веры :bt:

Таня шпагат скинула :bs:

Опубліковано:

Та якось не гарно було знімати відео, то так, вистава тільки для своїх :popcorm1:

До речі, якраз в тему, мали брати на роботу таку гарячу штучку, що в нас з начальником аж дух перехопило. Хоча в нього мабуть через те що в неї дві вищі освіти в хороших універах і як вона написала в CV (резюме) - розвинута фантазія і хоче спробувати щось нове, ахах.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...