Перейти к содержанию

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Та все она знает и понимает)))

• Ответов 20.6 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Топ авторов темы

Опубликовано

я про якийсь непристойний підтекст шпагату сьогодні дізналася%) тільки в"їхала, чого друг чоловіка всякі непристойні коментарі іноді підкидував з приводу того, що я тренер з йоги.

то бляха його тепер шо, на людях не робити, на тренуваннях не показувати?)))

Опубликовано
на людях не робити, на тренуваннях не показувати?)))
паранджу носить, да

Таня, люди занимаются сексом, женщин трахают (и некоторых мужчин) - смирись с этим и живи спокойно, не оглядываясь на всё "а что тот подумает?"

в школу сексуального образования )
девушка, а вы учитесь или уже умеете? (с) :ag:
Опубликовано

та я то живу спокійно, поки до мене отаке знання не приходить))) а так-то пішли усі далеко, в мене розтяжка після бігу. а сьогодні взагалі комплекс на шпагати у клієнтів запланований на тренування.

Опубликовано

Трошки таємниці від мене. Завжди хотів девушку на шпагаті, гарна розтяжка це великий плюс у секасі як на мене

Опубликовано

Подговори кого нибудь жене подарить курс шпагата))

Опубликовано
Трошки таємниці від мене. Завжди хотів девушку на шпагаті, гарна розтяжка це великий плюс у секасі як на мене

якщо уява малює усю камасутру, то це не зовсім так :pod_stolom: тим паче якщо чоловік сам як дровинячка. пардон, але у чоловіків із гнучкістю погано. може у йогів-веганів якихось краще, не знаю.

Опубликовано

Вчора трохи погуляли, мала(подруга) поки чекали на таксі робила скорпіона(вправа з пілону) на стовпі від дорожнього знаку))

Виглядало таки сексі.

Опубликовано

нет видео - нет веры :bt:

Таня шпагат скинула :bs:

Опубликовано

Та якось не гарно було знімати відео, то так, вистава тільки для своїх :popcorm1:

До речі, якраз в тему, мали брати на роботу таку гарячу штучку, що в нас з начальником аж дух перехопило. Хоча в нього мабуть через те що в неї дві вищі освіти в хороших універах і як вона написала в CV (резюме) - розвинута фантазія і хоче спробувати щось нове, ахах.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...