Перейти до публікації

Обсуждение межполовых отношений, брака, секса, фоточки.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
0utlaw,

перевелись романтики

може просто чемна і не хотіла давати першому кращому

але в мене питання інше до Магнума - толку тоді з такого цнотливого брівна в ліжку? якщо про довготривалі стосунки - толку з такої людини, в якої вітер в голові?

Прочитал последние страницы, много понаписывали)

Хотел дать развернутый ответ, но пока кушал, передумал.

Ответ на поверхности - у меня в этом плане незакрытый гештальт. Не получил в юности того, что было у большинства молодых. Ни любви, ни страсти, никаких безумств, ни девственницы, вообще ничего не было.

Вы все верно пишите, и Олег, и Леди, и MrGreenZ, и Майор, и Кирилл.

Просто при наличии выбора я бы предпочел быть первым, а не пятым, десятым, двадцатым и т.п.

Верный это выбор или ошибочный для меня значения не имеет, здесь важно получить то что хочешь, а дальше по ситуации.

• Відповіді 20,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

3185

• OlegRO

2752

• Outlawif

2524

• andreyyy

901

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Хочется больше чем болит (с) :)

Часто то, чего долго хочется, в итоге разочаровывает, потому что.. ну ожидание и реальность, сами понимаете.

Опубліковано:

в мене у молодості було тільки навчання і робота в основному, і думки як блін вижити у великому і дорогому місті, і як заробити грошей))) ну і поспати іноді.

як там знаходився якийсь час для побачень, як там якісь симпатії і шалене кохання було, як я заміж вийшла взагалі - в душі не гребу досі.

Опубліковано:

Вот видишь, у каждого свое в молодости было.

Не знаю сколько ещё должно времени пройти, чтобы я перестал вспоминать жизнь в семье алкоголика...

Опубліковано:

Я тобі відповім зі свого підпису на форумі, але перефразую. Твій теперішній психологічний стан оприділяє твоє ставлення до минулого. Ремонтуй кукуху і мабуть паралельно в терапевта, вилий на нього все то гімно, покричи, поплач, вийди на спаринг, кому що подобається. Якщо ти зараз відкинеш ці всі за@оби - ти побачиш що минуле це просто дано, а зараз ти можеш його не враховувати і жити в кайф.

Опубліковано:

я погоджуюся зі Святом, але ще одне додам. колись раз і назавжди уяснила для себе, що нема сенсу вже жалкувати за тим, що сталося і було. ну не зміниш вже того ніяким чином. вже сталося як сталося, можна зробити для себе висновки, уяснити помилки і йти далі. якщо циклитися на минулому, чи на тому що от було таке дитинство чи юність, від того тільки гірше собі сьогоднішньому.

в мене кілька друзів працюють із психологом зараз, комусь від того легше, то й ок. хоча я їм могла те саме безкоштовно розказати))) але деякі просто зациклилися, що от в мене було таке дитинство, тому я виріс таким. але ж дитинство уже давно закінчилося, а у дорослому віці ти сам вирішуєш, яким ти стаєш. чомусь їм психологи про це забули сказати, тому вони далі розколупують колективно те дитинство.

Опубліковано:
розколупують колективно те дитинство
my_fair_lady,

може шукають тригери, їх теж треба знати. буває до прикладу коли група людей тебе била ногами на асфальті без причини і той конкретний сміх якогось одного п'яного придурка в тебе відключає адекватне мислення і тебе може понести просто в психоз бо ти так і не зрозумів як та ситуація взагалі виникла і десь підсвідомо вона асоціюється тільки з цим сміхом. ну і банальна ненависть до людей в натовпі, хочеться просто розштовхати всіх, а це всього лиш перехожі, які снують між кафешками в центрі Львова.

вже тоді можна розуміти ситуацію і легше себе контролювати

Опубліковано:
Свят, я у своїй фототемі спеціально фотки для тебе познаходила))) це і про "гачки" з минулого для мене теж. колишньому подобається такий стиль, і чоловік на це ж клюнув. цікавий феномен.
Опубліковано:

таааа, вже плюсанув)

я відхилився від теми, давайте поговоримо про про фетиші)) я, наприклад, взагалі не уявляю звідки в мене тяга до готок, до психованих я знаю звідки, моя перша була дико красива і дуже дика характером ))

Опубліковано:

так, розкажи))) правда, потяг до таких дівчат дійсно з'являється, як на мене, підсвідомо. проблемних шукають. що в мене тоді в голові було і яка криза, навіть розповідати не хочу.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...