Magnum_357 Опубликовано 16 августа, 2022 Опубликовано 16 августа, 2022 0utlaw, перевелись романтики може просто чемна і не хотіла давати першому кращому але в мене питання інше до Магнума - толку тоді з такого цнотливого брівна в ліжку? якщо про довготривалі стосунки - толку з такої людини, в якої вітер в голові? Прочитал последние страницы, много понаписывали) Хотел дать развернутый ответ, но пока кушал, передумал. Ответ на поверхности - у меня в этом плане незакрытый гештальт. Не получил в юности того, что было у большинства молодых. Ни любви, ни страсти, никаких безумств, ни девственницы, вообще ничего не было. Вы все верно пишите, и Олег, и Леди, и MrGreenZ, и Майор, и Кирилл. Просто при наличии выбора я бы предпочел быть первым, а не пятым, десятым, двадцатым и т.п. Верный это выбор или ошибочный для меня значения не имеет, здесь важно получить то что хочешь, а дальше по ситуации.
Outlawif Опубликовано 16 августа, 2022 Опубликовано 16 августа, 2022 Хочется больше чем болит (с) :) Часто то, чего долго хочется, в итоге разочаровывает, потому что.. ну ожидание и реальность, сами понимаете.
my_fair_lady Опубликовано 16 августа, 2022 Опубликовано 16 августа, 2022 в мене у молодості було тільки навчання і робота в основному, і думки як блін вижити у великому і дорогому місті, і як заробити грошей))) ну і поспати іноді. як там знаходився якийсь час для побачень, як там якісь симпатії і шалене кохання було, як я заміж вийшла взагалі - в душі не гребу досі.
Magnum_357 Опубликовано 16 августа, 2022 Опубликовано 16 августа, 2022 Вот видишь, у каждого свое в молодости было. Не знаю сколько ещё должно времени пройти, чтобы я перестал вспоминать жизнь в семье алкоголика...
Finanse Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 Я тобі відповім зі свого підпису на форумі, але перефразую. Твій теперішній психологічний стан оприділяє твоє ставлення до минулого. Ремонтуй кукуху і мабуть паралельно в терапевта, вилий на нього все то гімно, покричи, поплач, вийди на спаринг, кому що подобається. Якщо ти зараз відкинеш ці всі за@оби - ти побачиш що минуле це просто дано, а зараз ти можеш його не враховувати і жити в кайф.
my_fair_lady Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 я погоджуюся зі Святом, але ще одне додам. колись раз і назавжди уяснила для себе, що нема сенсу вже жалкувати за тим, що сталося і було. ну не зміниш вже того ніяким чином. вже сталося як сталося, можна зробити для себе висновки, уяснити помилки і йти далі. якщо циклитися на минулому, чи на тому що от було таке дитинство чи юність, від того тільки гірше собі сьогоднішньому. в мене кілька друзів працюють із психологом зараз, комусь від того легше, то й ок. хоча я їм могла те саме безкоштовно розказати))) але деякі просто зациклилися, що от в мене було таке дитинство, тому я виріс таким. але ж дитинство уже давно закінчилося, а у дорослому віці ти сам вирішуєш, яким ти стаєш. чомусь їм психологи про це забули сказати, тому вони далі розколупують колективно те дитинство.
Finanse Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 розколупують колективно те дитинство my_fair_lady, може шукають тригери, їх теж треба знати. буває до прикладу коли група людей тебе била ногами на асфальті без причини і той конкретний сміх якогось одного п'яного придурка в тебе відключає адекватне мислення і тебе може понести просто в психоз бо ти так і не зрозумів як та ситуація взагалі виникла і десь підсвідомо вона асоціюється тільки з цим сміхом. ну і банальна ненависть до людей в натовпі, хочеться просто розштовхати всіх, а це всього лиш перехожі, які снують між кафешками в центрі Львова. вже тоді можна розуміти ситуацію і легше себе контролювати
my_fair_lady Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 Свят, я у своїй фототемі спеціально фотки для тебе познаходила))) це і про "гачки" з минулого для мене теж. колишньому подобається такий стиль, і чоловік на це ж клюнув. цікавий феномен.
Finanse Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 таааа, вже плюсанув) я відхилився від теми, давайте поговоримо про про фетиші)) я, наприклад, взагалі не уявляю звідки в мене тяга до готок, до психованих я знаю звідки, моя перша була дико красива і дуже дика характером ))
my_fair_lady Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 так, розкажи))) правда, потяг до таких дівчат дійсно з'являється, як на мене, підсвідомо. проблемних шукають. що в мене тоді в голові було і яка криза, навіть розповідати не хочу.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти