Finanse Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 фетишів мабуть багато в мене, довге пряме волосся, якісь такі як мулатки, чи змішані, з довгими кудрями, А ЩЕ вогняно рижі з веснянками, типу не фарбовані, ну от бліді готки, худенькі емо. доброту ціную найбільше в жінках і пристрасність, а все інше з часом все одно міняється в людині
my_fair_lady Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 при сучасних технологіях краси та великому бажанні практично будь-яка жінка може стати будь-якою з вищепереліченого))) але як на мене найцікавіше лишатися такою, якою сама собі подобаєшся. зараз смішно згадувати, але мене реально булили на тему зачіски колишні співробітники на старій роботі. один постійно розповідав, що я ніколи заміж не вийду з таким зовнішнім виглядом. найкумедніше, що тоді був період, коли після роботи я мало не кожного дня ходила на побачення з різними хлопцями з роботи :pod_stolom: він мене обсирав, а інші запрошували погуляти.
Finanse Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 найцікавіше лишатися такою, якою сама собі подобаєшся my_fair_lady, амінь я ніколи заміж не вийду з таким зовнішнім виглядом my_fair_lady, класний пацан, нема бажання йому зараз плюнути в лице? він мене обсирав my_fair_lady, буває що так увагу проявляють хлопчики, типу за косички дьоргають
my_fair_lady Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 класний пацан, нема бажання йому зараз плюнути в лице? ні, я і тоді його слала не соромлячись, прямим текстом))) ранок починався у офісі з того, що Сірьожа критикував як я виглядаю (як на фотках у моїй фототемі, до речі, тоді виглядала), а я слала його на три літери) буває що так увагу проявляють хлопчики, типу за косички дьоргають мальчєгу на 10 років більше, ніж мені))) тоді мені десь було 20-21, а йому 30-31. ну міг би трошки розуму вже нажити.
OlegRO Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 звідки в мене тяга до готок, утренний мозг для удобства доставил кол ))))
Finanse Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 Олеже, я щось про кол не зрозумів
Outlawif Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 По утрам природа подогоняет пацикам кол, чтобы бороться с вампиршами-готками.
Finanse Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 ахахах, тепер розумію. чудово розумію
Outlawif Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 Моя интерпретация больше по теме )
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти