UrriL Опубликовано 17 августа, 2022 Опубликовано 17 августа, 2022 фетишів мабуть багато в мене, довге пряме волосся, якісь такі як мулатки, чи змішані, з довгими кудрями, А ЩЕ вогняно рижі з веснянками, типу не фарбовані, ну от бліді готки, худенькі емо. Если я правильно понимаю смысл слова фетиш, то это не он, это просто вкус.
Finanse Опубликовано 18 августа, 2022 Опубликовано 18 августа, 2022 А шлюхи працюють підчас повітряної тривоги? Для друга питаю. І якщо в процесі буде тривога - зупиняються і продовжують в укритті? (я жартую якщо що, ніколи до того інтересу не було, але цікаво ж)
Outlawif Опубликовано 18 августа, 2022 Опубликовано 18 августа, 2022 ніколи до того інтересу не було Оно и понятно. Тревоги-то у нас недавно.
my_fair_lady Опубликовано 18 августа, 2022 Опубликовано 18 августа, 2022 ну да, всі колись для друзів питають)))
Finanse Опубликовано 18 августа, 2022 Опубликовано 18 августа, 2022 зразу два п@дй@би отримав, ахахах
my_fair_lady Опубликовано 18 августа, 2022 Опубликовано 18 августа, 2022 сам нарвався))) і взагалі, усі засікли, як ти про дівчат на 10 років молодших уже писав. спалили!
Finanse Опубликовано 18 августа, 2022 Опубликовано 18 августа, 2022 ми просто друзі, просто я інтелектом - 20тирічна дівчинка і мені з ними комфортно. піжама паті, подушками б'ємось
my_fair_lady Опубликовано 18 августа, 2022 Опубликовано 18 августа, 2022 мені вже один хлоп таке шось розказував, але я стара цинічна жінка і не вірю)))
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти