UrriL Опубліковано: 17 серпня 2022 Опубліковано: 17 серпня 2022 фетишів мабуть багато в мене, довге пряме волосся, якісь такі як мулатки, чи змішані, з довгими кудрями, А ЩЕ вогняно рижі з веснянками, типу не фарбовані, ну от бліді готки, худенькі емо. Если я правильно понимаю смысл слова фетиш, то это не он, это просто вкус.
Finanse Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 А шлюхи працюють підчас повітряної тривоги? Для друга питаю. І якщо в процесі буде тривога - зупиняються і продовжують в укритті? (я жартую якщо що, ніколи до того інтересу не було, але цікаво ж)
Outlawif Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 ніколи до того інтересу не було Оно и понятно. Тревоги-то у нас недавно.
my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 ну да, всі колись для друзів питають)))
my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 сам нарвався))) і взагалі, усі засікли, як ти про дівчат на 10 років молодших уже писав. спалили!
Finanse Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 ми просто друзі, просто я інтелектом - 20тирічна дівчинка і мені з ними комфортно. піжама паті, подушками б'ємось
my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 мені вже один хлоп таке шось розказував, але я стара цинічна жінка і не вірю)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз