my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 основна відмінність дівчат за 20 і за 30 - другим шось уже складніше налапшати на вуха)))
Finanse Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 Приїжджай до Львова - зіграємо "вірю - не вірю"
Magnum_357 Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 основна відмінність дівчат за 20 і за 30 - другим шось уже складніше налапшати на вуха))) Да. А так же может быть у двадцатилетних ещё вера в любовь взаимную и чистую, а не холодный, меркантильный интерес, как у более "опытных" за тридцатку. 30+ стремятся запрыгнуть в последний вагон уезжающего поезда, когда хотят взамуж. А молодухи ещё могут "подумать", ведь время позволяет. Не все мужики хотят вешать женщинам на уши лапшу. А вот когда во время общения с тёткой 30+ видишь всю ее гнусную натуру, дешёвые трюки на лоха, невольно думаешь о более молодой, которая ещё не научилась врать, манипулировать, использовать. Я сейчас больше транслирую опыт тех людей, которых знал, ну и немного свой. Не серчайте, но как по мне, любая двадцатилетняя уделает тридцатилетнюю при условии, что обе красивые. Уделает именно своей молодостью и, возможно, еще не испорченностью.
my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 якщо ти думаєш, що 20-річні не мають розрахунку і йдуть на чуйства, то розчарую))) надовго тільки чуйств не вистачить. мені терпець урвався якраз десь +- у 20 років, коли я є*ошила цілодобово, а бойфренду було усе похєру, він чомусь думав, що квартиру нам мої батьки просто-таки мусять купити. ага, нуну. з милим рай у шалаші швидко набридне у будь-якому віці рано чи пізно (скоріше рано). особливо якщо дівчина себе не на смітнику знайшла. якщо що, я не кажу що треба маніпулювати, розводити на гроші спеціально і так далі. і взаємна симпатія та почуття мають бути у будь-якому віці.
Magnum_357 Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 Я к тому, что хотя бы какое-то время мужик сможет наслаждаться отношениями с молодой женщиной, нежной и красивой. Если случится расставание, то так тому и быть. Но лучше такой опыт, чем 30+
my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 тив якихось фантазіях літаєш, і здається, не тільки я так вважаю. чомусь тобі 20-річні обов'язково винні ніжність і романтику, з якогось переляку))) а 30-річні - неодмінно по голові настукати. і те, і те не має відношення до реальності)))
Finanse Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 чоловік не пустить))) Бери його зі собою, він же любить дивитися (сорян, я підколюю, мені щось дуже весело останнім часом)
Attila Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 шлюхи працюють Finanse, ну навіщо ж так грубо, дівчатка за викликом, доречі, одна з найдавніших професій.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз