my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 я вже в 20 розуміла, якого хочу. бідний чоловік, схопили молодого зеленого і женили у 22 роки)))
marinacopy Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 Да. А так же может быть у двадцатилетних ещё вера в любовь взаимную и чистую, а не холодный, меркантильный интерес, как у более "опытных" за тридцатку. 30+ стремятся запрыгнуть в последний вагон уезжающего поезда, когда хотят взамуж. А молодухи ещё могут "подумать", ведь время позволяет. Я сейчас больше транслирую опыт тех людей, которых знал, ну и немного свой. Не серчайте, но как по мне, любая двадцатилетняя уделает тридцатилетнюю при условии, что обе красивые. Уделает именно своей молодостью и, возможно, еще не испорченностью. Ага ага... Рассказал бы ты мне эту фигню в 20))) как раз в этом возрасте я была отмороженная по самые уши и в отношениях измывались над поцанами/мужиками як маэ бути. И думала что любить я не способна))) в принципе до встречи с будущим мужем так оно и было) так шо опять очередное клише
my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 я теж трішки знущалася. після невдалих стосунків чуваків динамила і ходила мало не кожного дня на побачення з різними хлопцями. кількох образила, каюсь. парочка навіть хороших там було, заміж кликали. але мені тоді не до заміжжя якось було. з одним, правда, досі спілкуюся. з віком кращим став, зараз я б ще подумала з його приводу, якби була вільна)))
marinacopy Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 О. Будь ласка. А людина не має навіть уявлення походу, що жінки ведуть себе не по цифрах в паспорті, а в залежності від характеру)
my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 і від обставин теж, до речі. я після дуже болісного розриву не хотіла ніяких стосунків ще десь рік. а от подинамити хлопців - аж бігом. хоча вони ж не винні були у тому розриві.
Outlawif Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 Вы обсуждаете устриц с убежденным веганом. Сказано вам: каждая барышня в 20 агнец божий, исполненный добродетелей. А к 30 превращается в исчадие тьмы, богомерзкого суккуба, алкающего невинной мужской крови. Пусть так и будет, аминь.
Finanse Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 Бляха, богомєрзкі суккуби взагалі топ, вони точно сексуальніші за ангелочків. Я ще сам їм крові своєї злию, ітак гемо високий.
Outlawif Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 Плохие девочки делают все то же самое, что хорошие. Только лучше :)
my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 от блін, ну ладно. підлі прохавані старі діви смокчуть кров невинних чоловіків, йой, най буде.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз