OlegRO Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 и пацан попал на алики, договор все решит Не жалко будет потом осознавать что, где, как сейчас этот ребенок, а не страдает он там и тд. Не будет совесть мучать? будет только гордость что дал жизнь человеку или нескольким , от беременности зависит если не воспитывал сразу с рождения не будет никакого "инстинкта" так, по пьяни, да под старость мыслишки будут от "отэто я дал" до "как он там, интересно" Договор у нотариуса 500 грн. 0utlaw, эээ я шо, зря копировал цитату((
Jazzman Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 ты согласен чтоб твоего ребенка воспитывал неизвестно кто?! Хз, скоріше ні, сам без батька виріс (живий і зараз, бухає десь) мотивация зачать ребенка, чтобы граждаество отхватить, это пи.ец, а не мотивация. Что это будет за мать? Ее такую хитрожопую вытурят из Швейцарии за этот трюк еще беременной и она пойдет аборт делать? А если поздно уже? Ну нахер. Третья причина: она сама, я так понимаю? Или у нее муж куколд? Она вообще готова стать матерью-одиночкой в чужой стране? Афера чистой воды. Та от я хз що за мотивація і нах та Швейцарія. Сама. По ходу готова, бо приймає відмову шлюбу і повноцінної сім'ї. Обычная тема "спермодонор - банкомат". Не нашелся лох побогаче, вспомнила про одного из бывших, кто хотя бы физически здоров. Если в Швейцарии жизнь не сложится, вернется на Родину и пацан попал на алики, хотя, возможно, сможет участвовать в воспитании. Наверное эту мадам уже возраст поджимает, нужно ведь вовремя успеть. Дам трохи більше інфи. З її слів: колишня дружина якогось німецького мажора (типу на Мазератті по Монте-Карло поганяти було норм), закінчила заклад де "найкращі в світі кухарі вчаться", володіє ~5 мовами, . З власних спостережень: "притрушена тиранка" і маніпулятор; мінімум англійську та німецьку знає; вкидала кошти в груди/губи, можливо пластика, вік не признається, думаю ~35 (мені 30 на днях), антикварний стіл на кухні виглядає начебто вартує як ще одна квартира (як і решта наповнення), сімейні фото (де їй~20) де є тодішні міністри, готує дуже смачно і невимушено, працювала до недавнього часу переважно в тій же Швейцарії шеф-кухарем (кухарем) по різним закладам. Jazzman мне кажется ты сам ответил на свой вопрос. Ты говоришь, что ее практически не знаешь, виделись один раз, и пару раз потрахались. Да и не хочется еще ощущать себя отцом. Поэтому смысл идти на такую аферу? Я думаю чисто потрахаться есть с кем, можно найти... Это не единственная женщина на планете А в дальнейшем неизвестно, что у неё в голове, что и как может выстрелить со временем. Может она потом всех собак на тебя повесит, что останешься гол как сокол. От про те що не хочеться бути батьком -мимо. Давно хочеться і є страх загинути так і не давши життя новим людям. Хоча інакше собі це уявляв, доки не маю з ким би сам хотів завести сім'ю. Потрахатись так, не проблема взагалі, в тилах п'яток баришень по різних містах змушують почувати себе "старою потаскухою". Всі по своєму прикольні, та тільки "по фану" розважаємось, не бачу з жодною з них розвитку. Власне її також подібним чином сприймав. Пів року тому випадково заглянув в Бучу, щоб сходити на пару годин на пляж, та не поїхав до Діда, бо застряг в ліжку на кілька днів. Вже тоді в неї було бажання завагітніти, а в мене взагалі такий стан був психологічний, що "згорів сарай, гори і хата", взагалі чхати на все, жити прям зараз і т.п., просто старався виймати спускаючи. Того разу пронесло. Загалом так, якийсь треш.
Outlawif Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 шо, зря копировал Ну очевидное решение же ) Если уж пускаться на такую авантюру. В общем мнений накидали, думаю Джазу будет над чем поразмыслить ) на Мазератті по Монте-Карло поганяти було норм Тем страннее. Ну нашла бы себе шведа там одноразового, или вообще шведскую семью ) Если нужен только ребенок и ничего больше, то в клинике намного надежнее и потом меньше проблем с какой стороны ни взгляни.
Jazzman Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 Джаз а сколько времени намеченно до зачатия Сколько нужно до потери фертильности 70 дней... Может небольшой курс замутить Ще й близько нічого не вирішено, скоріше-ні. За відпустку теж не ясно. Курс погана ідея, більше року жодних тренувань, тільки нещодавно епізодично міні фулбаді почав. В общем мнений накидали, думаю Джазу будет над чем поразмыслить ) Однозначно є над чим)
J'aime Tate Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 Хз, скоріше ні, сам без батька виріс (живий і зараз, бухає десь) Потрахатись так, не проблема взагалі, в тилах п'яток баришень по різних містах змушують почувати себе "старою потаскухою" та і забий тоді, хай вона живе зі своїми тараканами, в тебе мотивації немає, є тільки головняк типу квестів нотаріус / а як там кровінушка / всьо завтра їду в швейцарію в дитини має бути і батько, бо я ж мужик! Давно хочеться і є страх загинути так і не давши життя новим людям. то трохи не так працює ;)
Jazzman Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 Думаю може банально дуже вже надихнулася моїми подвигами в ліжку? Дик то більше про ефект таблів що за порадою Кирила взяв для страховки перед відпусткою.
my_fair_lady Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 та і забий тоді, хай вона живе зі своїми тараканами, в тебе мотивації немає, є тільки головняк типу квестів нотаріус / а як там кровінушка / всьо завтра їду в швейцарію в дитини має бути і батько, бо я ж мужик! от і додати нічого. хай ходить по міністрах шукає донора)))
OlegRO Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 просто реальный нормальный высокий мужик-военный (за бесплатно) лучше варика со спермой додика из ЕС-банка такой таракан в ее голове, думаю и да, не из-за алиментов она, одной причиной сказать "*уй тебе, швейцарка" меньше)
AN21 Опубліковано: 25 січня 2023 Опубліковано: 25 січня 2023 Не понятно как она гражданство ребенку сделает, разве что какой то местный возьмёт ответственность прибрехать что от него. Мутная схема.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз