81eg Опубліковано: 9 травня 2012 Опубліковано: 9 травня 2012 Извини, но часть из этого- чисто элементарная гигиена. Извини но это важно) Ободрый маникюр и любой раскрасавицы смотрится позорно. Запах пота у женщины это импотенция у мужика.
Magnum_357 Опубліковано: 9 травня 2012 Опубліковано: 9 травня 2012 К запаху пота еще добавлю запах изо рта...а ведь сколько любительниц жевать жвачки, которые спасают только когда вы где-то гуляете, а как доходит до секса...точно импотенция.
Scythe Опубліковано: 9 травня 2012 Опубліковано: 9 травня 2012 Шота, не ты? Шота сзади, в плаще-невидимке))
Mabila Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Шота сзади, в плаще-невидимке)) ))) насаживает
Bund Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Должна выглядеть спортивно, следить за собой, уметь вкусно готовить кушать, не глупая. Слово "должна" викинь зі свого лексикону. Ніхто нікому нічого не винен!
SHOTA Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Шота, не ты? она на меня смотрит . я к ней подхожу с коктейлем под названием: " ОРГАЗМ С КРИКОМ " ( есть такой коктейль)
SHOTA Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Состав коктейля оргазм ИНГРЕДИЕНТ КОЛ. Водка(Vodka) 2 унц. Амаретто(Amaretto) 2 унц. Крем из яиц и молока(Light Cream) 2 унц. Кофейный ликёр(Coffee Liqueur) 2 унц.
Cell Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Слово "должна" викинь зі свого лексикону. Ніхто нікому нічого не винен! Думаю з цим сам розберуся, без підказок. Якщо хоче сподобатись тому повинна, а якщо не хоче - її справи. У кожного є свої вимоги. Мене трохи достає вислів: "Хай любе яка є"!
Bund Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 (змінено) Думаю з цим сам розберуся, без підказок. Якщо хоче сподобатись тому повинна, а якщо не хоче - її справи. У кожного є свої вимоги. Мене трохи достає вислів: "Хай любе яка є"! Тоді не дивуйся висловам жінок, які вимагають від чоловіка повні кишені бабла. При чому ставлять наявність машин, квартир, банківських рахунків в обов'язок. "Настаящій мужчіна должєн! Он ваабщє пожізні всєгда і вєздє должєн!" Не зіштовхувався ніколи? Якщо так, то забуть про навішування додаткових обов'язків. Ти можеш висловлювати побажання, без нав'язувань цих вимог. І відповідно мотивуй свій об'єкт уподобань. Без насильства і примусу. Бо насильство і примус завжди іде поруч із обов'язком. Настаящій мужчіна должєн атслужіть в арміі. Он должєн прайті суровую школу жізні. Он должєн абєспєчівать сваю жєну (тьощу, тєстя, кум-брат, свата тощо) всєм і вся. Повторюся. Все має бути добровільним і без жодного обов'язку! Лише тільки з власної волі і бажання. Тоді все будуть задоволені і щасливі. І не будуть отруювати одне одному життя. Змінено 10 травня 2012 користувачем Bund
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз