Cell Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Тоді не дивуйся висловам жінок, які вимагають від чоловіка повні кишені бабла. При чому ставлять наявність машин, квартир, банківських рахунків в обов'язок. "Настаящій мужчіна должєн! Он ваабщє пожізні всєгда і вєздє должєн!" Не зіштовхувався ніколи? Якщо так, то забуть про навішування додаткових обов'язків. Ти можеш висловлювати побажання, без нав'язувань цих вимог. І відповідно мотивуй свій об'єкт уподобань. Без насильства і примусу. Бо насильство і примус завжди іде поруч із обов'язком. Повторюся. Все має бути добровільним і без жодного обов'язку! Лише тільки з власної волі і бажання. Тоді все будуть задоволені і щасливі. І не будуть отруювати одне одному життя. Я вже давно цьому не дивуюсь... А дівчатам з такими вимогами наступне: - Хочеш принца - будь принцессой; - Хочешь парня с большим членом - имей соответственную грудь; - Хочешь спортсмена - будь спортсменкой; и т.д. ... дослівно не пам"ятаю, але суть така залишається. А ті вимоги, які писав вище... не думаю що вони занадто тяжкі для виконання. Єдине, що може завадити в їх досягненні - це елементарна лінь. Ось тоді і з"являється: "Хай любе яка є"!
Niva Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Короче, не для тебя, Cell, мама квиточку ростыла.... :drag:
Cell Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Короче, не для тебя, Cell, мама квиточку ростыла.... :drag: Моя квиточка, во на диване лежит, копит силы для тренировки ))
Valery Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Моя квиточка, во на диване лежит, копит силы для тренировки )) Размести фото квиточки, определим насколько соответсвует твоим требованиям :jm:
Cell Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 Размести фото квиточки, определим насколько соответсвует твоим требованиям :jm: Меня устраивает, этого достаточно )
alex211284 Опубліковано: 13 серпня 2012 Опубліковано: 13 серпня 2012 Худышка будет холодна в постели. Толстушка в дверь проходит еле-еле. Веселая окажется гулящей, А с грустной секс раз в месяц, и не чаще. С холодной заработаешь ангину. С горячей — расцарапанную спину. Быть рядом с длинноногой не с руки, Когда она оденет каблуки. Та, что умна — обманет без труда. Жить с глупой — это тоже ерунда. Красивая легко уйдет к другому. А страшная — позор родному дому. Вот и приходится, как тут ни крути, СМОТРЕТЬ ЛИШЬ НА РАЗМЕР ЕЕ ГРУДИ!
Голодный котег Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 (змінено) фигня пример. альфонсов хватает и старых и молодных и красивых и горбатых. профессия к этому не имеет отношения. Змінено 10 грудня 2012 користувачем Голодный котег
Skodnik Опубліковано: 10 грудня 2012 Опубліковано: 10 грудня 2012 фигня пример. альфонсов хватает и старых и молодных и красивых и горбатых. профессия к этому не имеет отношения. Кокретно речь шла о фитнесс моделях
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз