stalker Опубліковано: 8 квітня 2015 Опубліковано: 8 квітня 2015 Главное от сталкера подальше держаться)) поживи с мое в гейропах ) то ли еще будет
my_fair_lady Опубліковано: 8 квітня 2015 Опубліковано: 8 квітня 2015 я думаю, девушки в зале не поймут, если на них набросятся и начнут рвать лосины :pod_stolom:
Папандопуло Опубліковано: 8 квітня 2015 Опубліковано: 8 квітня 2015 я думаю, девушки в зале не поймут, если на них набросятся и начнут рвать лосины :pod_stolom: Можно в рот, зачем одежду портить.
my_fair_lady Опубліковано: 8 квітня 2015 Опубліковано: 8 квітня 2015 точно не поймут. еще и гантелями отбиваться начнут :d_training:
stalker Опубліковано: 8 квітня 2015 Опубліковано: 8 квітня 2015 я думаю, девушки в зале не поймут, если на них набросятся и начнут рвать лосины :pod_stolom: не поймут обьясним но баба ж не мужик зачем рвать попросить какая откажет
Папандопуло Опубліковано: 8 квітня 2015 Опубліковано: 8 квітня 2015 Чисто остудиться)) зы бля как можно такой быть..
my_fair_lady Опубліковано: 8 квітня 2015 Опубліковано: 8 квітня 2015 сайт People of Wallmart вообще полон "прекрасных" открытий %) кстати, буквально сегодня опять же у себя в ленте прочла такой пост Нет права быть толстой. чото так смахивает на самооправдание.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз