MaJ0r Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 Счастлив не тот у кого много добра,а тот у кого жена верна (с) это верно. Но мое мнение, что это предполагает обоюдную верность )
Голодный котег Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 Кардопушеру с его бешенным либидо обоюдная верность противопоказана. И сам мучиться будет и жена сбежит через полгода.
yobilovus Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 а мені ті, що займаються вумбілдінгом
Redixin Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 (змінено) Кардопушеру с его бешенным либидо обоюдная верность противопоказана. И сам мучиться будет и жена сбежит через полгода. )) для него подойдёт я думаю :ay: Змінено 13 грудня 2012 користувачем Redixin
Bund Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 а мені ті, що займаються вумбілдінгом А що це таке?
Redixin Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 (змінено) ахахахаххаа :JC_doubleup: :bananagz3: :JC_goodpost: интересно - какая у неё "философия" бхахахаххаха Змінено 13 грудня 2012 користувачем Redixin
Hvaran Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 А що це таке? это когда она и п3да живут разными жизнями
yobilovus Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 А що це таке? тренування м"язів вагіни з допомогою різних спеціальних і неспеціальних предметів - вагінальних шариків наприклад. дозволяє жінці більш щільно охоплювати пеніс пертнера що добавляє нових відчуттів обом партнерам ну це я так написав з голови - більше інфи в гуглі, в т.ч. з картинками більш щільно охоплювати пеніс ще є секс з асфікцією, але то вже збочення, хоча в древній японії практикували - везеш гейшу не човні, перекидуєш її через борт головою в воду і встромляєш свій нефритовий стрижень, а вона звивається і зжимається )))
Outlawif Опубліковано: 13 грудня 2012 Опубліковано: 13 грудня 2012 интересно - какая у неё "философия" Она уже отошла от дел, так что с удовольствием сходит с кем-нибудь погулять... тренування м"язів вагіни з допомогою різних спеціальних і неспеціальних предметів - вагінальних шариків наприклад. Существует древнейший снаряд для этого - нефритовые яйца... Еще из древнего Китая.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз