extremal Опубліковано: 26 жовтня 2015 Опубліковано: 26 жовтня 2015 даже не знаю что тебе ответить :Laie_89: А что у неё с локтями? У меня локти наружу смотрят.
VUBlack Опубліковано: 26 жовтня 2015 Опубліковано: 26 жовтня 2015 Показать А что у неё с локтями? У меня локти наружу смотрят. конечно, у тебя ж походняк качка, а у нее леди))
extremal Опубліковано: 26 жовтня 2015 Опубліковано: 26 жовтня 2015 У неё локти во внутрь стоят. Ті сможешь опустив руки вниз сдвинуть локти к телу? Єто фотошоп компьютерній. Ей талию стягивали, а заодно и локти вівернули. Похоже у неё параметры 90/90/90 если локти ей выровнять.
OlegRO Опубліковано: 26 жовтня 2015 Опубліковано: 26 жовтня 2015 Показать Ті сможешь опустив руки вниз сдвинуть локти к телу? ясен хер, могу
extremal Опубліковано: 26 жовтня 2015 Опубліковано: 26 жовтня 2015 Ну да ладно, хай живе и радует. ясен хер, могу Везунчик, а у меня даже колени не сводятся..только если слегка присесть
my_fair_lady Опубліковано: 26 жовтня 2015 Опубліковано: 26 жовтня 2015 по-моему в этом видео очевидно кто каким спортом занимается)))) ЗЫ. я могу локти не только к талии сдвинуть, а и за спину завести)))))) от гибкости и выворотности суставов зависит
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз